Debutanter til Eremitageløbet!

Debutanter til Eremitageløbet!

Jeg må erkende, at jeg er en kende stivbenet i dag, men også super stolt efter at have gennemført mit allerførste E-løb i går. Som jeg før har skrevet, har jeg virkelig rykket nogle mentale grænser i forhold til løb, og var jeg blevet spurgt sidste år, var svaret, at jeg aldrig nogensinde ville komme til at løbe så langt (og med så mange mennesker).

Med resterne af en dum forkølelse i kroppen gennemførte jeg de 13,3 km. i tiden 1:22. Det er en VILDT hård og udfordrende rute, og du kan nok se på billedet efter løbet herunder, at jeg ser noget træt ud 🙂

Eremitageløbet er en tradition hos os, hvor vi mødes til en hyggelig dag med løb og spisning bagefter. Jeg plejer at være på heppeholdet, men har nu taget springet til at være én af de i alt 9 løbere, vi var i år. Det føles faktisk ret godt. Her er så året debutanter – mine bonuspiger Camilla & Cecilie (som løb i flotte 1:12), jeg selv og vores gode ven Mathias.

eremitageløb_2014_voksenlivsstil' Ruten er som sagt virkelig hård med mange og lange bakker. Det er lidt besværligt at komme frem – især for os nye med de høje startnumre – men stemningen er fantastisk, vejret var godt, og det er en kæmpe oplevelse og en stor tilfredsstillelse bare at gennemføre. Og vores fællesskab og tradition omkring dagen er absolut ikke at forglemme – det var en skøn dag, og vi fire debutanter regner bestemt med at løbe med igen næste år!
Og nu er vi faktisk tre generationer, der løber, eftersom min seje far på 70 også er med.    

1 svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.