Decleor Aroma Lisse – ny fantastisk 30+ antiage serie

Decleor Aroma Lisse – ny fantastisk 30+ antiage serie

Vi stiller større og større krav til vores hud. Mange kvinder ønsker en jævn og glat hud med en frisk udstråling, vi vil gerne korrigere og modvirke hudskader – og ikke mindst ældning i det omfang, det kan lade sig gøre!

image_aromessence

 

Mange kommer lidt sent i gang med antiageprodukterne – men vi skal ikke glemme, at huden ældes allerede fra man er i tyverne, og  det netop er de fine linjer, som nemmest kan udglattes. Decléor har lige lanceret en ny virkelig skøn – og, synes jeg, virkningsfuld 30+ antiage serie, Aroma Lisse.

Franske Decleor er kendt for deres plante- og aromaterapi, som trænger dybt ned i huden og giver gode resultater. Deres cremer giver, efter min mening, en fantastisk følelse af blødhed, velduft og ultimativ feel-good luksus. I den nye serie har de taget en ny naturlig stjerneingrediens i brug; planteessens fra mandarin, hvor DNA tests viser en ekseptionel antioxidanteffekt. Mandarin-essens kan også reparere skader, der er forårsaget af UV-stråler i cellenes DNA.

Jeg har prøvet serummen, dagcremen og natcremen (AromessenceTM Mandarine, Mandarine Smoothing night balm 15 ml og 30 ml, Energising smoothing cream SPF 15), og udover den lækre duft og luksuriøse fornemmelse hele vejen igennem, så har produkterne en umiddelbart udglattende effekt. Huden bliver bare pænere, blødere og glattere.
Serien består derudover af en 2-in-1 dark circle og en øjencreme.

energising-cream_Decleor_Aroma Lisse

Hvis du vil starte et sted og afprøve serien med et enkelt produkt, kan jeg virkelig anbefale dagcremen, som er helt fantastisk. Den koster 649 kr. for 50 ml.
Det er klart, at den optimale effekt fås ved at udvide med serummen (599 kr. for 30 ml. – her bruger man nogle få dråber) og natcremen (699 kr. for 50 ml.).Men dagcremen er som sagt et godt sted at starte.

natcreme_Decleor_Aroma Lisse

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.