Den bedste vippeserum kåret af Costumes læsere!

Den bedste vippeserum kåret af Costumes læsere!

Jeg så lige, at et af mine absolutte favoritprodukter, SwissLashes, har vundet Costumes Læserpris 2017 inden for kategorien bedste “all eyes on me” – og at, Swiss Clinic i den anledning giver 300 kr. i rabat på den med koden Lash300.  Så det tip vil jeg skynde mig at give videre, hvis du også bruger serummen – eller overvejer at prøve den.
Det super gode tilbud gælder nemlig kun til og med i morgen den 13/11 HER.

Vippeserummen er i forvejen ikke i den dyre ende med en normalpris på 895 kr. for 6 ml. (6 ml. holder i flere måneder!). Men med en pris lige nu på 595 kr. er det om at slå til, hvis du vil have (rigtigt) lange og fyldige vipper. Du kan nå det inden jul, for du kan se virkningen på 3-6 uger.

barepro-liquidJeg bruger Swiss Clinic Eyelash Enhancer Serum 1 gang dagligt. I starten bruges den morgen og aften, og så varer det ikke længe, før du har lange flotte vipper.
Serummen stimulerer hårvæksten og mindsker hårtab, og resultatet er naturligt lange vipper. Især, når man kommer lidt op i årene kan længere vipper være med til at løfte og åbne udtrykket, så man ser friskere ud.
Du kan købe vippeserummen her(reklamelink)

Kærlig hilsen Jeanette

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.