Den klassiske hvide blazer

Den klassiske hvide blazer

Forleden så jeg en yngre kvinde i en klassisk figursyet hvid blazer, da jeg ventede på S-toget inde i byen. Hun så flot og elegant ud, og jeg kom helt til at savne en lidt stramt designet klassisk sommerblazer, da jeg så hende. For år tilbage har jeg netop haft et par hvide korte jakker, som jeg var meget glad for, men som til sidst måtte lade livet. Nu må det være på tide at få én igen.

Jeg har nu været på jagt på nettet, men det har vist sig ikke at være helt så nemt, som jeg havde forestillet mig. Kvaliteten må også gerne være nogenlunde i orden, da jeg ikke er brug og smid væk typen. Det må hellere koste lidt mere og holde længe.

Valget er faldet på denne blazer (desværre ikke på udsalg, men til gengæld en holdbar investering) fra Karen By Simonsen, som jeg nu spændt venter på at få ind ad døren. Jeg tænker, at den vil se cool ud til alt fra shorts eller en kort nederdel og sneakers til et mere elegant look med leggings eller bukser og et par høje hæle.
Hvis alt går vel, så kommer der et billede, hvor jeg har den på, senere på ugen 🙂

karen-simonsen-hvid-blazer

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.