Sommerønsker – det bedste fra Nelly.com

Sommerønsker – det bedste fra Nelly.com

Blog

Jeg er lidt overrasket over, hvor mange lækre mærker, der faktisk er på Nelly.com – udvalget er enormt – og der er også mange spændende ting til os voksne kvinder. Der er rigtigt meget at finde rundt i, men det er gået op for mig, at rigtigt mange af mine yndlingting faktisk kan fås på Nelly. Her har jeg fundet nogle ting frem, som jeg kunne selv kunne ønske mig her til sommeren og ferien 🙂

Det første, jeg vil vise, er de trusser, som jeg altid rækker ud efter i skuffen – dem kunne jeg godt bruge endnu flere af! De er fra Love Stories og koster 179 kr. for g-strengen og 249 kr. for trussen, så de er til at komme i nærheden af. De er simpelthen SÅ fine, og behagelige at have på, og jeg sætter dem bare sammen med en ensfarvet bh.

Love-stories-nelly-stringLove-stories-nelly

Jeg løber altid i Nike Free (læs mere her) – og det kunne da også være så fedt med den her skønne lyserøde sommermodel. Nelly.com har et fint udvalg af mange Nike Free styles.

Nike-free

 

Og nu, vi er ved det, så har de sørme også lige min absolutte favorit sportstop Indy Bra fra Nike i fem forskellige farver. Det kan blive dyrt, det her blogindlæg!

Nike-sportstop

Til feriekufferten ville jeg vælge en helt enkel bikini med push-up. Fra Nellys eget mærke koster denne her kun 149 kr.

nelly-bikini

 

…og så kunne denne her strandkjole i lidt kimonostil være fantastisk ud over. Den kunne jeg godt se mig selv valse rundt i ved poolen på Mallorca 🙂

strandkjole-nelly

 

Et par Birkenstocks fuldender looket – og gør bestemt ikke livet mindre behageligt. Dem finder du ogsåNelly.com.

birkenstock_blog

 

Jeg kan åbenbart bare blive ved med at finde lækre sommerønsker på Nelly.com. Her en fantastisk lille cross body taske fra See By Chloé. chloe-cross-body

 

Nu har jeg (i alt fald i mine drømme) trusser, bikini, strandkjole, taske, Birkenstocks – og løbesko…så mangler der bare en lille fin kjole til feriekufferten. Jeg kan ikke lade være med at falde for et par modeller med udskæring nederst på ryggen.
Den første er rigtig elegant, synes jeg, fra Filippa K. Den anden er måske en anelse ungdommelig, men nu skal vi jo heller ikke blive for kedelige eller ligge under for alderstyranni! 🙂

kjole-filippa-kFWSS-kjole-Nelly

 

 

2 replies
 1. Camilla
  Camilla siger:

  Det er en virkelig fin sports BH… men kan det betale sig at give lidt ekstra? Har selv prøvet at spare lidt penge på alt det dyre løbeudstyr, så må indrømme at jeg har holdt mig lidt til føtex.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Camilla,
   Ja, det er et godt spørgsmål, og det er jo ikke altid til at sige, hvad der bedst kan betale sig. Jeg bruger fx altid træningstrusser fra Sloggi (dem uden syninger), og de er perfekte for mig. De holder i øvrigt i en evighed.
   Til gengæld er træningstoppen fra Nike altså bare noget særligt – prøv den evt. i Stadium eller et andet sted, og se om du ikke også bliver begejstret. Den strammer ikke, men giver perfekt hold (måske mest til en mindre barm) – og så giver den en fin figur 😉

   Mange hilsner og tak for dit input
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.