Det blev et JA!

Det blev et JA!

bichon-havanias

Som jeg skrev fornyligt, er det en stor beslutning at få hund. Den gang var jeg stadig 10% i tvivl (læs indlægget her) – det synes jeg, at man skal være, eller i alt fald gerne være, hvis man skal have sådan et lille væsen ind i sit liv.

Nu er beslutningsprocessen nået til vejs ende – det skal den jo – og efter at have luftet ideen, tænkt og talt og forhørt mig, er min beslutning nu et 100% rungende JA! Så tak til alle Jer, der har delt ud af jeres erfaringer her på bloggen. Det har været både oplysende og motiverende for mig. Og gode råd modtaget selvfølgelig stadig gerne.
Tro mig, hun kommer til at få opmærksomhed – jeg arbejder jo hjemme – blive socialiseret med dyr og mennesker, være i hænder og bliver passe og plejet og børstet og ordnet. Inden så længe skal hun lære at komme med ud og sejle. I det hele taget forestiller jeg mig, at hun skal med alle mulige steder hen.

På tirsdag tager jeg den lange vej fra Klampenborg til Lemvig, hvor der er tre små Bichon Havanais hvalpe til salg. Mine forældre tager med på tur, mens Sten skal arbejde, og de glæder sig vist lige så meget til den lille trunte, som jeg gør.

Jeg tror, det bliver hende på billedet, som går hen og bliver vores Viola, og som kommer med hjem. Så på onsdag vågner jeg op som hundeejer! Vildt. Jeg er bange for, at du nok kommer til at høre mere her på bloggen i den kommende tid 🙂

Jeg kunne næsten ikke have valgt at køre længere væk for at hente hende, men der er bare noget med denne her lille pigehund, hvor blikket og udtrykket virker helt rigtigt på mig og får mit hjerte til at smelte. Så kører man jo gerne langt!
Efter at have truffet aftale om at tage derover – og det er i skrivende stund kun et par timer siden – så bliver jeg mere og mere berørt, hver gang, jeg kigger på billedet. Nu kan jeg næsten ikke vente til det bliver tirsdag!

 

Kærlig hilsen Jeanette

6 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  TILLYKKE – Jeanette – med din rigtig gode beslutning 🙂

  Og selvfølgelig kører du gerne langt for så lækker en lille “pige” 🙂

  Jeg glæder mig meget til at høre dig fortælle mere om hende – for det må du gerne 🙂

  Rigtig god tur på tirsdag til dig og dine forældre.

  Kærligst Birgitte

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Tusind tak, kære Birgitte. Nu er det ved at være nu – og jeg glæder mig til at vise hende frem, sådan for alvor 🙂
   Jeg hilser min mor, som altid nyder dine dejlige kommentarer.

   Knus Jeanette

   Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Ja, jeg tænker også, at det på alle måder er turen værd 🙂
   Og glæder mig så meget til at præsentere Viola. Hun vil helt sikkert gerne have besøg – og jeg tror, hun er hos mine forældre i uge 19!

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.