Forår lige i ansigtet!

Forår lige i ansigtet!

Nu lysner det hele virkeligt, og det begynder for alvor at lugte af forår. Fornyet energi, der skal ske noget nyt – og der skal farver på! Man kan sagtens bære en mere sommerlig læbestift nu, og er der ikke noget, der lyser op som lidt farve på læberne. På en dag, hvor man ser lidt træt ud, kan en læbestift gøre underværker!

Jeg har lige taget en ny farve i brug fra den tyske mærke Benecos – det er mærket, du skal have fat i, hvis du er til økologisk makeup til budgetvenlige priser. Du får en super lækker kvalitet, der ikke koster en formue, for priserne ligger typisk allerhøjst på 99 kr.!

beneco-first-love

Her nyder jeg lidt forårsliv til ansigtet med den nye farve First Love. Det er en super skøn farve og også rigtig fin med en gloss udover (kan i øvrigt også bruges som en creme blush!)
Den er blød og cremet, med e-vitamin og 100% naturlige ingredienser uden kemi.
Mærket fås bl.a. hos Magasin og i forskellige grønne webshops. Fx her hos RawMakeup.dk til 69 kr.

benecos-first

På mine æblekinder har jeg lagt en ny bronzeduo – ligeledes fra Benecos og ligeledes med naturlige ingredienser – som kan bruges som både blush og til “contouring” (læs om, hvordan du former ansigtet med lys og skygge her). Den har godt med farvepigment, så den skal bare duppes på børsten og på ansigtet, hvor den giver en fin naturlig glød. Det kan vi godt bruge nu!
Og så koster den i øvrigt kun 59 kr. (fås fx på RawMakeup.dk).

benecos-makeup

Skal du i øvrigt have rigtigt bløde og velplejede hot lips, så kan du peele læberne og pleje dem med de her to nye super lækre nyheder fra det økologiske mærke Ecooking.

En Lip Scrub med økologisk sukker (så får du ikke det hele peelet ind, sker der ikke noget, hvis du får et par krystaller i munden! Den kan faktisk godt spises 🙂 ) Jeg bruger den typisk om morgenen, hvor den også får farve og lidt fylde frem i læberne. Den er med E-vitamin og abrikoskerneolie, der heler og plejer tørre og sprukne læber.

ecooking-lip-balm

Bagefter bruger jeg Lip Balm med granatæble, som jeg i det hele taget ikke kan få nok af – så den vender jeg tilbage til flere gange i løbet af dagen og om aftenen, inden jeg går i seng. Den er bare så lækker blød og plejende. Igen med E-vitamin, men også arganolie, olivenolie, mandelolie, sheabutter og bivoks.

De små metaldåser er også så fine, og tilsammen synes jeg, de to er en rigtig fin lille venindegave – eller bare til lidt selvforkælelse.
På NiceHair.dk fås de til 59 kr. for Lip Scrub her og 59 kr. for Lip Balm her.

ecooking-lip-scrub

Kærlig hilsen Jeanette

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.