Det enkle er ofte det mest elegante!

Det enkle er ofte det mest elegante!

 kjole MaxMara_2

I dag har min dejlige mand og jeg Blomsterbryllup – så kan I jo selv regne ud, hvor mange år, vi har været gift.
Ok, det er 4 år, og vi fejrer dagen med en middag for to på vores yndlingsrestaurant. Jeg synes, det er en helt passende lejlighed til at lufte min nyindkøbte (og lidt ekstravagante) mørkebrune kjole/pencil dress fra Sportmax. Jeg glæder mig i øvrigt over, at pencilskirtet nu er tilbage, men det vil jeg vende nærmere tilbage til een af dagene.

Kjolen ser måske ikke ud af meget på billedet, men det enkle stramtsiddende snit og lækre materiale i silke gør den utrolig elegant. Samtidig har den små raffinementer som en sort sløjfe i nakken og små lynlåse ved ærmerne. Det enkel er ofte det mest opsigtsvækkende, når det kommer til stykket – og den perfekte baggrund til styling med sko, smykker og en lækker clutch eller taske.
Fås hos My-wardrobe.com

kjole MaxMara

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.