Endnu et drømme-outfit fra Naja Lauf

Naja Lauf er vitterligt noget af det bedste i mit klædeskab. Det holder sæson efter sæson, fordi materialer, syning og design bare HOLDER.

Det tøj fra Naja Lauf, som jeg er heldig er eje, er vitterligt noget af det bedste i mit klædeskab. Det holder sæson efter sæson, fordi materialer, syning og design bare HOLDER. Det er for mig bæredygtig mode, fordi det på ingen måde er brug-og-smid væk, men kvalitet, flot og lækkert år efter år.
Jeg har fået det skønneste sæt fra hendes nye kollektion, som bare kan kombineres med alt muligt andet på kryds og tværs – og selvfølgelig sammen bare er en drøm af lækkerhed og cool feminint.

Reklame/modtaget i gave


Du har mange gange kunnet se mig i tøj fra Naja Lauf her på bloggen. Outfits, som jeg stadig har og bare elsker, fordi de er klassiske med et tvist og i super lækker kvalitet. Det er designs, der er lækre om de er spritnye – som dette outfit – eller har flere år på bagen. Og jeg kunne ikke drømme om at skille mig af med dem, før de er slidt op.

 

Naja Lauf 2023

Min udvalgte look fra Naja Lauf nye 2023 kollektion

Da jeg blev tilbudt at udvælge et look fra Naja Lauf nye 2023 kollektion var det svært at vælge. Jeg elsker det hele, men kunne alligevel ikke stå for den smukke og markante skjorte med den store sløjfe i halsen og den skønne nederdel med længde og vidde. Det er så fint og feminint – enkelt og vækker alligevel opmærksomhed.

Det kan bruges sammen og styles med alt muligt andet også. Jeg har fx et par sorte tidsløse bukser fra Naja, som vil være perfekte til skjorten.

Skønne nyheder fra Naja Laufs 2023 kollektion. Jeg elsker det hele!

Min nederdel fås også i den lyse farve – og omvendt finder du også skjorten i sort. Du kan se alle nyhederne HER.

Derudover har jeg også valgt den lækre bløde strik, som er endnu et eksempel på det klassiske cool. Blødt og feminint med pufærmer, men i en grov strik, som tilsammen er en perfekt kombination, der ikke bliver for “pænt”, men stadig er gennemført lækkert.


Kan styles med alt!

Naja Laufs design er virkelig tøj, der bare kan BRUGES og styles til enhver anledning. Til kontoret, til fest, til hverdag – og med alt fra sneakers over støvler til stilletter. Det kan det hele, cool classic og cool casual. Altid med med et feminint touch og altid i den fineste kvalitet.

Sneakers med guld fra Skechers. Max Cushioning Elite - Lustrous Emvy.

Jeg har valgt mine behagelige Skechers sneakers til det her look – og det kan styles med støvler eller høje sko alt efter anledning og humør (og efter, hvad dine fødder kan klare).

 

 

TJEK DE LÆKRE NYHEDER FRA NAJA LAUF UD HER!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.