Er det værd at spare på lakfjerneren?

Er det værd at spare på lakfjerneren?

kure-bazaar-neglelakfjernerHar du det også sådan, at du kan finde på at bruge 200 kr. på en neglelak fra fx Chanel – men køber billigt, og er meget mere indifferent, når det kommer til neglelakfjerneren? Sådan har jeg i alt fald hidtil haft det, og fornyligt faldt jeg for fristelsen og købte en meget billig en af slagsen i supermarkedet. Sådan én, der udtørrer neglene, er nærmest ren acetone, og lugter helt forfærdeligt.

Jeg kom bagefter til at tænke på, om ikke det er lidt paradoksalt netop at spare her? Nu går man og køber pæne neglelakker og forsøger at lave fine negle – og så prygler med hornlaget og neglebåndene med en gang udtørrende kemi!

Som sendt fra himlen fandt jeg denne her nye helt naturlige neglelakfjerner fra det lækre økologiske neglelaksmærke Kure Bazaar. Den er lidt af et paradigmeskifte inden for neglelakfjerner, fordi den ligefrem plejer og fugter neglene og neglebåndene! Og skal jeg love for, at det holder. Den er som at give neglene en ren gang nærende olie, og den indeholder da også en 100% naturlige formel bestående af rose og hybenkerneolie. Ikke noget med Acetone og Ethyl Acetate, men opløsningsmidler, der stammer fra hvede, majs og sukkerrør.

kure-bazaar-lakfjerner

Du skal bruge en smule længere tid på at fjerne lakken  – men den virker overraskende godt i forhold til, hvad jeg havde forventet. Ovenikøbet kan du samtidig betragte det som ren pleje af dine negle i stedet for at stå med tørre og porøse negle bagefter.

Flasken koster 300 kr., men den er lidt af en kæmpe (250 ml) – super flot og æstetisk også – og fordi, den ikke indeholder de sædvanlige opløsningsmidler, så fordamper den heller ikke på vattet på samme måde, så forbruget bliver meget mindre. Den fås også i en dyrere udgave til 400 kr., som er reparerende, men jeg har fra troværdig kilde hørt, at forskellen ikke rigtig er til at mærke – så hold dig endelig til den til 300 kr. Det er jo også dyrt nok, det ved jeg – men personligt ville jeg nu hellere undvære en lak eller to for at være god ved mine negle. Og så holder den som sagt længe.

Kure Bazaar neglelakfjerner fås fx i Illums nye parfumeafdeling eller på nettet hos fx. RiverandRaven.com.

Kærlig hilsen Jeanette

 

 

2 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.