Extensions eller serum? Test af Swiss Lashes

Extensions eller serum? Test af Swiss Lashes

Der er vist ingen, der er i tvivl om, at der er enorm fokus på kraftige øjenvipper og bryn lige nu. I øjeblikket tester jeg Swiss Brows serum for at få mine øjenbryn til at vokse mere ud igen, og det vender jeg tilbage med om et par uger.

Samtidig har jeg også kastet mig ud ud i at prøve deres øjenvippeserum Swiss Lashes, som kom i ad døren for en uges tid siden og lover både længere og tykkere øjenvipper på en naturlig og varig måde på 3-6 uger. (lige nu på tilbud til 995 kr. for 5 ml., som svarer til 4-5 måneders forbrug).

Det lyder i mine ører, hvis man er lidt tålmodig, som et lettere og billigere, permanent – og mere bekvemt – alternativ til eyelash extension.

Øjenvippeserum_Swiss_Clinic

Der er rigtigt mange, der vælger at få lavet flotte eyelash extension. Det er jo en hurtig løsning, men selvfølgelig kunstig, og extensions kræver regelmæssig (kostbar) vedligeholdelse, og så kan de være med til at slide yderligere på vipperne. Jeg har selv prøvet det, og med al respekt, for jer, der bruger extensions, og ikke mindst dem, der sidder sirligt og lavet dem, så jeg er personligt ikke så vild med at have dem på.

Så nu er jeg meget spændt på se, hvordan serummen virker som alternativ, og jeg selvfølgelig vender tilbage med resultatet her på bloggen.

Jeg har ikke de korteste vipper fra naturens hånd, men kunne de blive endnu længere og ikke mindst mere fyldige, ville det ikke gøre noget 🙂
vipper-før-swiss-clinic-serum

Hvad er det så, Swiss Lashes gør? Sammensætningen af vitaminer, proteiner og mineraler får simpelthen levetiden på øjenvipperne til at blive længere. Dermed vokser de naturligt over en længere periode, hvilket får dem til at blive længere, mørkere og mere fyldige.

Serummen er super nem at påføre langs vippekanten (som en eyeliner) 1-2 gange om dagen. Den er tynd og helt klar, og du ser eller mærker den ikke, og kan lægge makeup, når serummen er tør.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg vender selvfølgelig  tilbage med mine erfaringer og før- og efterbilleder om nogle uger her på bloggen.
Swiss Clinic er så sikre på virkningen, at de faktisk lover tilfredshedsgaranti på alle produkter, som også omfatter den nævnte øjenbrynsserum, tandblegning, serum mod hårtab m.m.

Skulle du selv føle dig fristet til at få naturligt lange øjenvipper, er prisen for Swiss Lashes 5 ml (som holder længe) 895 kr. på www.swissclinic.dk(reklamelink)

2 kommentarer
 1. Diana
  Diana siger:

  Det bliver spændende at se resultatet. Jeg elsker før-efter billeder 😉 Jeg kender ikke dette produkt, men har brugt M2 Lashes i over 10 uger med det flotteste resultat. Skulle du blive nysgerrig, kan du se min anmeldelse af den på min blog eller her: http://bydianawi.com/m2-lashes-vippeforlaengende-serum-det-virker/
  Jeg fik de flotteste øjenvipper, mørke og med flot bue. Men virkningen var desværre ikke permanent. Efter der gik ca. 3 uger efter endt behandling, begyndte jeg tabe de lange vipper. Øv, så måtte jeg på den igen 😉
  Jeg glæder mig til at læse om dit endelige resultat 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.