Få den ultimative sommerglød – og et instant “lift”

Få den ultimative sommerglød – og et instant “lift”

Et par dage efter, at jeg havde været inde og få den lækre pHformula Ultimate Summer Glow behandling udbrød min mand spontant, at min hud så rigtig flot ud! Så har man hørt det med. Med hånden på hjertet, så tror jeg, at der, for de fleste mænd, skal en HEL del til, før de bemærker ens hud. Og så uden opfordring! 😉

Én ting er, at jeg selv kan se det, men at han ligefrem bemærker det! Efter et par pHformula behandlinger er det som om, at min hud blevet ekstra jævn og de fine linjer er blevet mindre tydelige. Min pande er faktisk helt glat! Så nu får du et billede af mig fuldstændig naturel ingen makeup og ingen “opfyldning” med creme, så du selv kan vurdere mit 50-årige NO-botox ansigt.

phformula-blogger-summer-glow
Fra maj til august tilbyder pHformula klinikkerne over hele landet Ultimate Summer Glow ansigtsbehandlingen.

Ultimate Summer Glow giver et øjeblikkeligt super boost til huden. Den inkluderer i øvrigt den skønneste massage og nakkepressur. Ikke noget med at trykke og mase hudorme ud – det her er ren forkælelse, hvor huden bliver proppet med C-vitamin, antioxidanter og intensiv fugt med hyaluronsyre og et stof, der hedder THPE, som er et af de mest effektive, anti-age ingredienser og giver en ”instant lifting” effekt.

Behandlingen sluttes af med det sidste nye skrig inden for hudbehandling, en maske med aktivt kul udvundet af kokos, som detoxer og er kraftigt anti-inflammatorisk og giver en voldsom opfriskning af huden. Aktivt kul er tidligere kendt som en virkningsfuld behandling mod akne.

Behandlingen er perfekt, hvis du står over for en sommerfest eller bare vil se ekstra lækker ud her i den dejlige sommertid!

Bor du i nærheden af Østerbro kan du bestille tid hos pHformula flagship klinikken på Dag Hammerskjolds Alle 5.
Ultimate Summer Glow tager 60 minutter koster 1.150 kr. Hvis du i forbindelse med bookingen nævner Voksenlivsstil får du en lækker gratis lipgloss med hjem!

Du kan evt. også vælge at starte med at prøve den mindre C-vitamin behandling, Sommer Glød. Den får du et fantastisk godt tilbud på lige nu og frem til den 8. juli, hvor du får en Sommer Glød C-Vitamin behandling på 45 minutter med 50% rabat til kun kr. 375,00 (normalpris kr. 750,00)

Bestil tid på 70 211 071 eller info@phformulaclinic.dk. Oplys, at du har set tilbuddet her på Voksenlivsstil.

Du kan også finde din lokale pHformula-klinik ved at klikke her.

Læs mere om pHformula i et tidligere indlæg her.

 

 

voksenlivsstil-spons

pHformula har stillet behandling, rådgivning og produkter til rådighed for min test. Holdningerne er 100% mine. 

2 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.