Få dit eget skræddersyede kosttilskud – og 25% rabat!

Få dit eget skræddersyede kosttilskud – og 25% rabat!

SPONSORERET AF ZENTABOX!

zentabox-dagsdosis Synes du også, det kan være rigtigt svært at vurdere, hvilke vitaminer, mineraler og omega 3 fedtsyrer, du egentlig har brug for – og i hvor store mængder?

Zentabox er bare så utroligt fikst på alle måder! Jeg er faldet totalt for konceptet – lige fra den personlige sundhedsprofil og det skræddersyede indhold til den flotte og praktiske pakke med dagsdoser, som man får hjem hver måned. Du får præcis dét, som passer til dig og din livsstil, og alt er sammensat, så du får optimalt udbytte af det, og du undgår at tage noget unødigt. Nu er det simpelthen så nemt og indbydende at få taget sine tilskud.

vitaminer-dagsdosisJeg har udfyldt et spørgeskemaet på Zentabox.dk om mine kost- og motionsvaner, som munder ud i min personlige sundhedsprofil med svar på, hvordan jeg ligger ret sundhedsmæssigt og hvilke tilskud, jeg med fordel kan tage. For mit vedkommende bl.a. calcium, magnesium, Omega 3 samt ekstra jern og mælkesyrerbakterier, hvilket var noget, jeg ikke selv var opmærksom på. Min box består af Nordic Omega 3, Immune Me, M-Power, Bone Strength og Iron Lady. Der er en udførlig forklaring på alle de piller, som tilskuddet er sammensat af, og man kan selv lægge til og tage fra, hvis der er noget, man allerede ligger inde med derhjemme.

vitamintilskudTesten kan du også gå ind og tage – den er gratis og helt uforpligtende. Du finder den på Zantabox.dk her.
Derudover vil jeg med det samme fortælle, at jeg har fået lov til at give en super flot rabat på 25% de første 2 måneder med rabatkoden Voksen17.

Prisen på din Zentabox afhænger selvfølgelig af indholdet, men det er konkurrencedygtige priser, som starter på 149 kr. om måneden med gratis levering.

Den personlige sundhedsprofil giver et rigtigt godt fingerpeg om, hvor man kan sætte ind og stramme lidt op – for mit vedkommende er jeg ikke 100% skarp på kosten, som godt kan slingre lidt i en travl hverdag. Så det er noget, jeg vil sætte yderligere fokus på. Der kommer også ind imellem (ikke for tit) en fin nyhedsmail fra Zentabox med motiverende sundhedsråd eller med forslag til opdatering af den personlige box. Lige nu er det fx ved at være aktuelt at sætte ind med ekstra D-vitamin igen.

Du har i øvrigt også mulighed for at sammensætte din Zentabox helt på egen hånd, hvis du ønsker det. Det kan være, du vil sætte fokus på knogler, kolesterol, hjerte eller andet – eller at du fx allerede ved, at du får for lidt fisk eller grøntsager. Der er rigtigt mange behov, som imødegås med Zantabox, og der fx er også en Omega 3 til veganere.

kosttilskud-abonnementJeg må bare konkludere, at jeg er utroligt imponeret over konceptet hele vejen igennem, og det bliver virkeligt nemt og overskueligt at få de rigtige tilskud. Æsken er lækker, nærmest dekorativ at have stående fremme, fremfor en masse forskellige glas og bøtter.

Du kan læse meget mere på Zentabox.dk her. HUSK, at du her igennem bloggen får 25% på de to første måneder med rabatkoden Voksen17.

Kærlig hilsen Jeanette

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.