Fedeste læderbukser til 2500 kr.

Fedeste læderbukser til 2500 kr.

Custommade læderbukser_2

De her læderbukser fra Custommade er bare et must have. De ligner en million, sidder fantastisk, er forede og ekstremt behagelige at have på – og så koster de noget mindre end de fleste andre læderbukser, jeg har set på. De er simpelthen, efter min mening, virkelig value for money.

Læderbukserne har strækstof i siderne, og det ser cool ud – langt mere eksklusivt end de modeller, jeg har set, hvor fx hele bagsiden er stof. Dertil kommer, at stoffet tager trykket fra selve læderet, så det ikke strækker sig så meget. De sidder til og er smalle i benene, men er ikke så stramme som leggings, taljen har en perfekt højde. De har lynlås forneden bag på benet, og så sidder baglommerne på den helt rigtige måde, så man ser smal ud over bagdelen.

Custommade læderbukser2

Kender du ikke det, når du hopper i noget, som er så rigtigt, at man ikke har lyst til at tage det af igen? Da jeg prøvede læderbukserne i går, var der bare ingen vej udenom, dem måtte jeg altså eje. Og jeg er sikker på, at de kommer til at blive brugt rigtigt meget, for de kan bruges til nærmest alt og nemt dresses både op og ned. Med fx høje sko og en skjorte til pænt brug – og med et par støvler og en sweater til et lækkert hverdagslook.

Prisen er 2.499 kr. hos Boozt.com

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.