Fornyelse med globepærer!

Fornyelse med globepærer!

edgar-lampe-sort-marmorDe senere år har de store globepærer vundet stærkt frem i indretningen, og det er et lille simpelt element, som er let at tilføre for at løfte og modernisere indretningen. Eftersom de smukke og dekorative pærer ikke skal gemmes væk, så kræver de bare en simpel fatning, så det behøver ikke koste en formue. Selve pærerne fås typisk fra omkring 100 – 150 kr.

Jeg har nu to lamper med globepærer, og jeg er vild med, hvad de gør for indretningen. Den øverste lampe faldt jeg for så sent som i går i København i en af mine absolutte yndlingsbutikker, Beau Marché. Det var den allersidste i butikken, jeg fik fingre i, men den kan købes på producenten Edgar her. Modellen hedder Orbis og koster 129 EUR inkl. pære, min er i sort marmor, og den fås også i hvid marmor eller i stål.
Noget, af det virkelig fede ved Edgar-lampen er, at den har indbygget lysdæmper.

orbis-edgar-lampMin anden lampe er fra danske Lyngby Porcelæn og er mindre og mere spinkel og fin. Den står på et lille bord i det nyindrettede soveværelse (som du kan se her), hvor både er meget enkelt og diskret, men samtidig giver et meget hyggeligt lys i hjørnet af rummet om aftenen.

lampe-lyngby-porcelaenSelve lampen i porcelæn koster 800 kr. her, og dertil kommer pæren til 200 kr. LED-pæren fra Lyngby Porcelæn giver et lidt kraftigt lys, som er godt, hvis du fx vil bruge den til natlampe/læselampe. Jeg har dog valgt en Vintage Globe pære med en dekorativ glødetråd og et lidt varmere lys fra Illums Bolighus til 149 kr.

lyngby-porcelaen-lampeDet var det sidste nye på boligfronten hjemme hos mig, og jeg håber, du kan bruge tippet, hvis du også kan lide at tilføre lidt fornyelse til boligen en gang imellem. Jeg har det sådan, at jeg gerne vil holde fast i min personlige stil og mange af mine ting, men omvendt vil jeg også følge bare lidt med tiden ved at tilføre bare lidt nyt ind imellem, når der er noget, jeg falder for.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.