Viola 1 år – hip hip hurraaaaa!

Viola 1 år – hip hip hurraaaaa!

bichon-havanais

I dag er det Violas fødselsdag, Hurra, hurra, hurra….

Og selvfølgelig skal hun fejres i dag, selvom hver dag nærmest er en fest for Viola med forkælelse og opmærksomhed.
Længere nede kan du se, hvad hun har fået af gaver – for vi er lige kommet hjem fra en tur hos Petlux, som er stedet, hvis man skal have fat i det lækreste af det lækre til sin hund (og kat).

bichon havanais

Havde du spurgt mig for et år siden, havde jeg nok ikke haft helt samme forståelse for det stærke bånd, man får til en hund, men dét forstår jeg til fulde i dag. Hvis du ikke selv har hund, så kan jeg derfor også godt forstå, at du tænker, jeg er lidt småskør. Men jeg er tosset med vores lille Viola, som bringer smil og glæde fra morgen til aften.

viola-foerste-aften

Her er den lillebitte Viola, da hun kom til os den 21. marts sidste år. Den første aften, hvor hun undtagelsesvis fik lov at få kurven op i sofaen. NU ligger hun lidt hos mig i sofaen hver aften – og har sin faste plads i benenden af sengen. Hun plager ikke om at komme op, men det er jo nok ligeså meget mig, der gerne vil have hende hos mig.

havaneser hvalp

Viola er vant til at komme meget med rundt og hun er heldigvis velkommen rigtigt mange steder (Café Europa er blevet min nye favoritcafé, for der er hunde velkomne!). På billedet er hun til sit allerførste bloggerarrangement.

bichon havanais alene hjemme

Er hun alene hjemme, sidder hun stille i vinduet og holder øje, når vi kommer hjem.

bichon-havanais-1-aar

Og her er hun så i dag. Med sit ene bagben ud til siden, som hun altid har – og de små forpoter, som vender lidt udad. De nougatfarvede ører er snart helt hvide. Viola vejer lidt over 5 kg. nu, så hun er i den lille ende af sin race, hvilket jeg skal indrømme, at jeg havde håbet på. Hun er ekstremt opmærksom, blid og lærenem, og jeg vil aldrig tøve et sekund med at anbefale en Bichon Havanais.

petlux-luksus-hundVi har i dag som sagt lige været en tur hos Petlux, for selvfølgelig skal den lille dame jo forkæles ekstra på sin første fødselsdag. Længere nede kan du se, hvad vi har puttet i posen af skønne ting!

Petlux er stedet, hvis man vil have det bedste og mest smagfulde til sin hund og kat. De har bl.a. biologisk nedbrydelige hundeposer, og foder og godbidder i en ordentlig kvalitet med lødige råvarer, som altså ikke behøver at være så dyre, som man måske kunne tro.
Alt er i super kvalitet – og æstetikken er også på plads, når det gælder hundelegetøj, kurve og senge, der passer flot ind i boligindretningen.  Du kan se på billedet her, som jeg tog i butikken, hvad jeg mener – og ellers kan du tjekke deres webshop ud her.
hundeseng-interior

Tilbage til Violas Goodiebag! Nu skal du se, hvad der gemmer sig i posen.

gave-til-hund
Hun er jo umiddelbart nok mest glad for godbidderne og maden, men jeg tror også, at den unikke potevoks Musher’s Secret med plejende e-vitamin bliver et hit, nu hvor vinteren sætter ind. Den fik vi i gave fra Petlux, hvor de ikke kan skjule deres begejstring over den og ikke tøver med at udråbe den til den bedste potevoks, der findes. Det er et naturligt produkt, som påføres et par minutter inden gåturen, hvor den hurtigt tørrer og danner en beskyttende hinde. Det gode ved den er, at den også er plejende og helende og modvirker tørre poter – og så kan den også bruges om sommeren fx på varm asfalt eller sand. Fås i to størrelser fra 125 kr. her.

bedste-posevoks

Det næste var måske nok mest en investering til mig, men pelspleje er en ting, der fylder meget, når man har en hund af Violas type. Og hun skal helst være blød og lækker og uden filterværk i pelsen. Jeg var derfor på udkig efter en hundebalsam og fandt selvfølgelig noget, der både ser lækkert ud, dufter godt, er ph-balanceret og uden kemikalier. I serien var der også en perfekt shampoo til lys pels, som fjerne gullige toner og styrker den naturlige farve. Priserne ligger på 129 kr. pr. stk her.

shampoo-hvid-hundTil Violas pels er der ingen tvivl om, at børster med naturhår er vejen frem. Hun har allerede fået lagt beslag på min fine Mason Pearson børste, men Petlux har altså nogle flotte og gode børster, hvor jeg er overrasket over, at prisen er så god. Jeg købte den store strigle i flot træ og med naturhår til 128 kr. Og den er BARE god og reder pelsen så fint ud samtidig med, at den er behagelig for hunden. Du finder børsterne her.

bio-hundeposerTil sidst, så skal der jo noget både ind den ene og ud den anden vej. Jeg skal indrømme, at Mutt godbidder drager mig, fordi rørene er så fine at have stående. Men derudover har de altså også et naturligt og godt indhold med få kalorier, og Viola kan godt lide dem. Du kan få dem til 29.50 kr. pr. stk. eller 6 rør til 148 kr. her.
Acana foderet fik jeg med som en prøve – både til Viola og også en pose til katten Oscar. Igen er vi ude i et produkt, som de virkelig brænder for hos Petlux, og det passer perfekt, for jeg tænker netop meget over i øjeblikket, hvordan jeg finder frem til det bedste for mine dyr. Du kan finde Acana foderet her.

Og til sidst – vi skal også huske på vores miljø, og tænke på alle de plastikposer, der bliver smidt ud hver dag af landets hundeejere. Jeg vil gerne fremover give i omegnen af 50 øre pr. stk. for at have lidt bedre samvittighed med biologisk nedbrydelige hundeposer, der i øvrigt er i en god kraftig, tæt og holdbar kvalitet. Du kan ovenikøbet få den med tilsat duft, hvis du vil have en lille diskret en lille sky af lavendel, når den sag skal ordnes (det hjælper faktisk på odeuren, når man står derude og samler op) 🙂 Poserne finder du her.

Nu vil jeg fortsætte forkælelse af Viola med en dejlig gåtur, og mon ikke, der falder en kyllingedelle af i aften.
Tak, fordi du læste med ♥

VUF FRA VIOLA
&

Kærlig hilsen Jeanette

6 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette – STORT og desværre forsinket blog-tillykke med Violas 1 års fødselsdag 🙂
  Hvor lyder det til, at hun er blevet fejret efter alle kunstens regler – selvom jeg ikke er i tvivl om, at hver dag er en festdag for hende i jeres dejlige hjem 🙂

  Hun er da bare den kæreste lille hunni med det sødeste og mildeste udtryk. Jeg forstår sørme godt, at du har taget hende så meget til dig i dit hjerte 🙂

  Sikke nogle fine og gode gaver og hvor er det en god idé med bæredygtige hundeposer.

  Hav en dejlig dag.

  Kh, Birgitte

  Svar
 2. mormormestiletter
  mormormestiletter siger:

  Den der potevoks er bare super god. Vores lille Bobo (1,9 kilo som 2-årig) har ømme fusser om vinteren så den er bare guld for ham:-)

  Svar
 3. Tina KH
  Tina KH siger:

  Stort tillykke med Viola, dejlig pige:-)
  Hvor er det sødt, at hun kan være under bordet, det kan vores Grand Danois ikke:-)
  God fejring af vuffer:-)

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Mange, mange tak – ja, hun er en dejlig nem, lille én. Lige til at have med og til at have på armen. Det kniber nok med din, men så har du sikkert så meget andet til gengæld 🙂

   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.