Se, hvordan jeg har forvandlet de gamle skabslåger med lædergreb!

I vores nye hus har vi valgt at beholde nogle ældre indbyggede skabe og give dem en lille makeover. De har måske nok set bedre dage, men selve løsningerne er geniale og kan sagtens bruges.
Her skal du se, hvordan de to steder er blevet forvandlet med noget så enkelt som en gang maling og nogle nye lædergreb fra byRavn, som giver moderne og varmt organisk udtryk.

Det første sted, jeg vil vise dig, hvor jeg har udskiftet de gamle greb, er den fantastiske løsning under trappen i vores køkken-alrum.
Selvom lyset driller lidt på billederne, så kan du nok fornemme, at skabslågerne før trådte mere frem, fordi de var cremefarvede. Jeg har valgt en rigtig hvid, den samme til både væg og skab, så det falder mere sammen. (den opmærksomme læser vil nok også lægge mærke til, at gulvet er blevet hvidpigmenteret og søjlen er blevet hvid, men det er en anden sag).

Grebene har jeg bestilt på mål hos byRavn (link længere nede). De findes i standardmål 10, 13 og 16 cm. til 59 kr. pr. stk., så det er en billig måde at få fornyet sine gamle skabe.
I det her tilfælde passede det ikke helt med målene, så de kom op på 89 kr. Jeg har valgt sorte skruer, som du kan se, men de fås også i messing eller stål. Og selvom jeg har haft herren i huset til at sætte dem på, så vil jeg påstå, at det er meget let med de medfølgende gennemgående skruer.

Det andet sted, hvor jeg har valg af ændre udtrykket på en let og billig måde med maling og nye greb er på badeværelset i underetagen. Vi har beholdt de grå fliser på gulvet og det gamle badekar, og har bare udskiftet toilet og håndvask – og ændret loftet – og så er vi ellers gået all in fra hvidt til gråt på væggene.Hele den samlede makeover af badeværelset vil jeg snart vise dig, men her får du lige et kig her, hvor du kan se, hvordan maling og lædergrebene for meget små midler skaber et nyt og super cool udtryk.

Hvis du er blevet inspireret til at give dine egne skabe – om det er køkken, bad, garderobe eller noget helt fjerde – kan du finde greb i læder på mål og i flere farver hos byRavn.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.