De turkis Walter Grey reoler er blevet til virkelighed!


Måske har du læst med om alle mine overvejelser om farver til det nye hus. Herunder den nye reolrække med 4-rumstreoler fra Walter Grey. Først forelskede jeg mig spontant i farven Pastel Turquoise – så blev jeg “fornuftig” og hældte mere til den sikre antracitgrå – til sidst valgte jeg at følge min første indskyldelse og valgte den turkise, som blev ved med at vende tilbage i mit hoved.

Da de lige var kommet ind af døren, blev jeg selv en smule overvældet af farven. Den er vild, men til gengæld er den også spændende, og farver kan være med til at gøre indretningen både mere personlig og moderne.
Så snart jeg fik placeret reolerne op ad den pudderrosa væg, var jeg ikke i tvivl – jeg er vild med det og jeg er så glad for, at jeg tog springet. Den klassiske reolrække er gået fra at være almindelig til at blive et statement piece.


Jeg har valgt at inddele alle rummene i ens størrelser, men det er let at skifte rundt på hylderne, hvis man får behov for mindre eller større rum.
Udover hylderne, som du skal kunne flytte rundt på, er der ingen synlige samlinger på reolkasserne, og kvaliteten er virkelig i top.


Reolerne er hængt op på de medfølgende ophæng på væggen. Jeg elsker i øvrigt også, at de kun er 3 dages leveringstid på reolerne hos Walter Grey. Det kan nogle gange være svært at vente så længe på møbler, når man først har besluttet sig.


Jeg har hygget mig med at style reolen og her er det også fedt at have en cool farve at gå ud fra. Selvom sådan en række 4-rumsreoler har en stor rummelighed, har jeg holdt det let og luftigt i udtrykket, og ladet der være plads til nye ting efterhånden som behovet opstår. Men jeg er helt klart gået mere efter æstetikken end det praktiske, og eftersom vi har en stor indbygget bogreol mere, har jeg kunne tillade mig at plukke ud. Min gamle madonnafigur har fået en renæssance, fordi farven var så smuk til reolen. Men der er også blevet plads til Sonos højttaler og iPad, havebøger, spil, nips – og et bryllupsbillede ♥
Og på grund af farven og den rosa væg har reolen som sagt fået et meget personligt udtryk i sig selv.

Hvis du vil se nærmere på reolerne og de forskellige farver, kan du se dem hos Walter Grey. De fås også i de klassiske sorte og hvide og flere andre farver.

6 replies
 1. Birgitte
  Birgitte siger:

  Farverne er super flotte og så fint, du har organiseret rummene i reolerne😊
  Jeg overvejer også at male en væg, men kan ikke helt finde ud af farven.
  God dag, søde Jeanette❤️
  Knus Birgitte

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Tusind tak, kæreste Birgitte <3
   Hvis du er i tvivl om farve, så prøv at downloade app'en Visulizer fra Nordsjö - den er genial.
   Dejlig dag til dig.
   Knus Jeanette

   Svar
 2. Anette Ninon
  Anette Ninon siger:

  Virkelig godt design og super flot farve, er også vild med den pudderrosa farve på vægen, jeg har haft den farve for nogle år siden, vil overveje den igen.
  God dag til dig.🍃🌸🍃

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.