Fredagsfavorit – tørolie med kanel fra kultmærket Benamôr

Tørolie med kanel fra Benamor er en af mine favoritter
Ugens fredagsfavorit er en helt speciel Miracle Dry Oil til ansigt, krop og hår med 99% naturlige ingredienser fra det portugisiske kult apotekermærke Benamôr. Den fås i tre varianter med enten kanel, citrongræs eller små rosenhoveder flydende dekorativt rundt i flasken.
Jeg kunne også have fremhævet deres ikoniske De Rosto ansigtscreme, der har samme opskrift som ved grundlæggelsen i 1925, eller deres vidunderligt bløde lip balm. Men lad os dykke lidt ned i mærket med de smukke art deco flasker og tuber, som du bl.a. finder et udvalg af hos Illums Bolighus.

Produkter er modtaget i gave til test!

Det er svært at undgå at blive tiltrukket af de fantastiske emballager fra det gamle apotekerbrand. Her er et mærke, der har holdt fast i sine unikke traditioner igennem snart 100 år, og som stadig producerer på lokale fabrikker med naturlige ingredienser af høj kvalitet og med stort fokus på miljø og bæredygtighed.

Det smukke portugisiske apotekermærke Benamor fås nu hos Illums Bolighus

Få produkter og få naturlige ingredienser!

Noget er, som det altid har været siden 1925, fx deres originale ansigtscreme, Créme de Rosto, med en unik blanding af antibakterielle ingredienser og rose, der giver giver øjeblikkelig glød, samt glycerin, der gør cremen så blød, så blød. Andre produkter er fornyelser, der ligger i forlængelse af konceptet om at skabe bæredygtige og naturlige skønhedsrecepter.

Den ikoniske ansigtscreme Creme de Rosto fra Benamor er ekstremt blødgørende.

Benamôr videreudvikler også, men er afstået fra fristelsen af at sprede sortimentet ud på et utal af varianter. Fem duftlinjer (den grønne Alantoine, den rosa Rose Amélie, den lyseblå Gordissimo, den lilla Jacaranda og den gule Nata, der dufter er creme brulee) – og en klar og enkel liste over ingredienser som bl.a. tæller en lang rækker olier, aloe vera, shea butter, bivoks (i læbebalsammen – ellers er Benamôr vegansk), glycering, citron ekstrat, rose ekstrakt, og gulerodsekstrakt og -olie.

Duftene er for mig diskrete og naturlige, og tørolien (200 kr.), som jeg er helt vild med, dufter altså ikke igennem af jul og kanel. Det er som et lille strejf så blødt som olien i sig selv. Olien er nemlig lidt af et mirakel, som navnet antyder. Det er en tørolie, så den fedter ikke, men den efterlader huden meget blød og fugtmættet – og så er den jo uimodståelig smuk at have stående. 

Tørolien fra Benamor er ekstremt blødgørende. Fås med kanel, rose eller citrongræs.

Benamôr er netop kendetegnet ved at være utroligt blødgørende og behageligt at bruge. Det gælder også deres smukke sæber og håndcremer. Créme de Rosto ansigtscremen, som er deres bestseller, er rensende, antibakteriel, balancerende og fugtgivende (175 kr.).

Lip Balmen (65 kr.) er noget af det mest bløde – og blødgørende – jeg har prøvet. Og læbernes blødhed og glathed holder ved længe.
99% naturlige ingredienser som bl.a. sheasmør, arganolie, kokosnød og sød mandel.

Benamor lip balm er noget af det mest blødgørende, jeg har prøvet!

I Danmark kan du, som nævnt, finde de smukke og charmerende produkter fra Benamôr hos Illums Bolighus. Kan du få fingre i en tørolie, en læbe balm eller den legendariske ansigtscreme, så er der en klar anbefaling herfra. Men også sæber og håndcremer – ja, det hele er faktisk rigtigt fint.

Og efter sigende må man i øvrigt ikke misse deres smukke flagship store i Lissabon, hvor man kommer på de kanter ♥

1 svar
 1. Kathie
  Kathie siger:

  Heya tһis is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or іf you haνe to manually code with HTML.
  I’m ѕtartіng ɑ bⅼog soon but have no coding expertise
  so I wanted to ɡet guidance from s᧐meone with experience.
  Any helр ᴡould be ɡreatly appreciated!

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.