Friløbet – en god oplevelse

Friløbet – en god oplevelse

topbillede_frilobet

Apropos mit tidligere løbeindlæg, så var jeg tidligt oppe for at løbe Friløbet i går, 10 km. i Københavns gader. Jeg, der tidligere ikke har ville løbe løb, ikke løbe over 5 km. og i øvrigt ikke er morgenmenneske! Her er beviset på, at man har et standpunkt til man tager et nyt.

Friløb

 

Selvom det regnede, og løbet startede kl. 9 om morgenen, så blev det en god og hyggelig oplevelse. Hvornår får ellers kan man som motionsløber chancen løbe igennem en afspærret hovedstad? Forbi Amalienborg og den lille havfrue i en lang slange af løbere i alle aldre og på alle niveauer.

Stemningen er i det hele taget god og afslappet, det hele fungerer godt og stille og roligt trods det, at der er mere end 5.000 mennesker, der skal løbe.

Jeg synes selv, det gik rigtigt godt, og jeg fulgte med min mand hele vejen og kom ind i tiden 57:04. (5:43 pr. km.).

Hvor jeg tidligere nok at tænkt, at den slags løb var noget pjat, må jeg erkende, at det giver ekstra blod på tanden til at træne. Og nu er jeg mere optimistisk med hensyn til at klare Eremitageløbet den 5. oktober (du kan stadig nå at tilmelde dig her).

1 svar
 1. Malica Ester Emiliussen
  Malica Ester Emiliussen siger:

  Jeg har i mange år rigtig gerne ville løbe, bare 5 km.
  Men hver gang jeg kommer i gang, er der et eller andet galt med mine ben, ankel mm…!
  Jeg har ikke mistet håbet om at komme til at løbe, og vil gerne finde et løbe hold el en person at ku løbe med.
  Kh

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.