,

Frisørens anbefalinger fra Ingredien uden usund kemi

Ingredien er dansk, svanemærket og økologisk hårpleje uden usund kemi til både kvinder og mænd, der ønsker produkter af høj kvalitet og en god samvittighed overfor både sig selv og naturen. Derfor er de fredagsfavorit i denne uge, hvor jeg samtidig kan vise de Ingredien produkter, som jeg bruger til mit hår.

Ingredien er dansk, svanemærket og økologisk hårpleje uden usund kemi til både kvinder og mænd, der ønsker produkter af høj kvalitet og en god samvittighed overfor både sig selv og naturen. Derfor er de fredagsfavorit i denne uge, hvor jeg samtidig kan vise de Ingredien produkter, som deres eksperter har udvalgt til mit hår.

 

 

Reklame/indeholder reklamelinks

Ingredien er både Cosmo Organic certificeret, Allergicertificeret, vegansk og Svanemærket parfumefri DANSK hårpleje med fokus på høj faglighed, når det kommer til hår, hovedbund og styling.
Produkterne er også mærket med “Grøn Salon”, som arbejder for at kosmetik og frisørfaget har en mindre miljøbelastning.

 

Ingredien er Sund Kemi. Det er vigtigt at kunne skelne mellem sund og usund kemi, da alt til syvende og sidst er kemi. Læs evt. mere i indlægget Alt er kemi – myter om hudpleje og kosmetik.

 

Ingredien bliver produceret, pakket og sendt fra samme adresse i Danmark, og af råvarer, der findes tæt på, hvorved CO2 aftrykket formindskes. Det samme gælder emballagen, som er bæredygtig hele vejen igennem.


Frisørens anbefaling

Min egen frisør har produkterne i salonen, og Ingredien har netop en altoverskyggende filosofi om at præstere efter den højeste salonkvalitet.

Ingrediens egne frisører har anbefalet mig de optimale produkter til mit hår, der er langt, uden farve og med grå hår og med naturligt fald. Samt med tendens til tørhed og krus/frizz.

Ingrediens egne frisører har anbefalet mig de optimale produkter til mit hår, der er langt, uden farve og med grå hår og med naturligt fald. Med tendens til tørhed og frizz.

♥  Grundstammen i min hårpleje er Smooth linjen, der er blødgørende, fugtgivende og velegnet til tykke hårstrå og store krøller. Ingredien Smooth Shampoo er den med allermest pleje, hvilket er perfekt til mit hår.

♥  Nogle dage supplerer jeg med den fantastiske Silver Intense Shampoo, der både giver næring og hjælper mine grå hår til at fremstå mere klare uden gyldent skær.

♥ Jeg har et hår, der virkelig suger pleje og fugt til sig, så Ingredien Smooth Treatment er en must, særligt i længderne, og jeg supplerer med Smooth Conditioner i toppen. Håret bliver blødt og lækkert uden at klaske sammen.

 

3 perfekte stylingprodukter fra Ingredien

Til mit hår har eksperterne fra Ingredien anbefalet tre forskellige beskyttende, fugtgivende og samlende stylingprodukter.

Til mit hår, har eksperterne fra Ingredien anbefalet tre forskellige beskyttende, fugtgivende og samlende stylingprodukter.

Ingredien Heat-A-Way  er en varmebeskyttende spray, der kan bruges i både vådt og tørt hår! Det er perfekt til mig, der både føntørrer og bruger hot brush – og ind imellem laver en brush up i det tørre hår.

♥  Soft Leave In Conditioner er til ekstra pleje og til fremhævelse af mine krøller, når jeg har brug for det.

♥  Endelig er der Ingredien Silky Paste, der er noget nyt for mig, der ellers sværger til olier til finish. Her er det en cremet voks, men når den bliver varmet op i hænderne og bruges i en lille mængde, er den perfekt til at samle spidser og til at lægge fimrehårene ned med. Det består da også af super plejende og naturlige macadamianøddeolie, avokadoolie og jojobaolie, foruden sheasmør.

 

Du kan finde alle Ingredient produkter hos frisører eller på deres hjemmeside.

SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.