Galla- og brudekjoler efter mål fra 1.190 kr.

Galla- og brudekjoler efter mål fra 1.190 kr.

Sofia_moore-saint-tropez

En lang kjole burde være et must i de flestes garderobe. Ganske vist er anledningerne ikke så mange, men til gengæld kan den samme kjole bruges mange gange. Specielt, hvis den er klassisk og sidder perfekt. Så kan den altid styles med forskellige accessories.

Svenske Sofia Moore har for nyligt lanceret deres danske webshop med gallakjoler, hvor du kan få syet din kjole efter mål. Priserne ligger fra 1.190 kr. for deres classic collection til 2.490 kr. for deres Sofia Collection. Lige nu får du oven i købet 30% rabat, hvis du bestiller her i oktober.

Bryllupper er en af de store begivenheder, der som regel kalder på en lang kjole – både for brud og gæster – og her behøver det altså ikke at koste en bondegård. Min egen brudekjole blev i sin tid syet efter mål så langt væk som i Kina. Det var billigt, men fantastisk, så jeg er generelt meget åben overfor den slags “langdistance-skræddersyning”.
Denne her skønhed kan du fx få syet på mål for 1.790 kr.

Sofia-Moore-montreal-dress

 

Den sorte kjole øverst har jeg i øvrigt selv valgt fra Sofia Collectionen – og der kommer en selfie med den inden længe. Jeg kan kun sige, at kvaliteten og pasformen er i top. Den er med den lækreste blonde, den har v-udskæring bagpå og indbygget bh, og sidder generelt bare som støbt til kroppen.

Jeg tænker også, at det er relevant for de mange gymnasieelever, som er på jagt efter lange kjoler til deres gallafester. Der er mange modeller og farver at vælge imellem, så der burde være noget for enhver alder og kropstype.

Sofia Moore tilbyder pasformsgaranti, hvilket betyder, at der ydes op til 400 kr. i tilskud til eventuelle ændringer hos en lokal skrædder.

billede

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.