VIND! Det fedeste sengetøj fra Mette Ditmer
,

VIND! Det fedeste sengetøj fra Mette Ditmer

mette-dietmer-sengetoej

Jeg har glædet mig SÅ meget til at lægge det her spritnye Camino sengetøj på bloggen. Både fordi, jeg selv er totalt skudt i det,
og ikke mindst fordi, at jeg sammen med Mette Ditmer har fået lov til at
GIVE 2 SÆT I GAVE TIL EEN AF JER!!!!

Jeg er faldet pladask for designet og farverne, og sengetøjet kan vendes, så du kan veksle mellem det vinrøde og det blå – eller lave et funky miks som på billederne. Mønsteret er i øvrigt inspireret af gamle fliser og mosaikker og er bare noget af det fedeste, hvis du spørger mig.

Og ellers så kommer du – hvis du bliver den heldige – til at ligge i et super lækkert sengesæt i 100% øko-tex bomuld, der har en speciel vævning, der gør det ekstra blødt – og en særlig behandling, der betyder, at det både krøller mindre og at stoffet kommer til at peele (fnugge) mindre.

camino_bed_wine_dietmer

Vil du være med i lodtrækningen om 2 sæt Camino sengesæt i Wine Red fra Mette Ditmer til en værdi af 1000 kr.?

Jeg elsker, når jeg kan give en give en gave til en af Jer, der er så søde at følge med herinde. 
Hvis du vil være med i lodtrækningen, så skriv en kommentar til mig, hvor du fortæller, hvorfor du læser med på Voksenlivsstil – hvad enten det er tit eller bare en gang imellem. 

Jeg glæder mig til at læse alle kommentarer og finde en heldig læser, der skal begaves med det fantastiske sengetøj! Det sker allerede på søndag den 30. oktober, så skynd dig at være med!
Du finder det i øvrigt på RikkiTikkiShop.dk her.

voksenlivsstil-spons

Tusind tak for den lækre præmie til Mette Ditmer

36 kommentarer
 1. Annette
  Annette siger:

  Hej…jeg læser næsten altid med og elsker din inspiration og nye vinkler på mangt og meget for os voksne kvinder. Ofte er jeg inde og lede efter noget der har været oppe el inspiration til maden el et hurtigt step til Best of Nordic siden…

  Svar
 2. Gitte Leth
  Gitte Leth siger:

  Jeg er ny herinde, og er vild med at du er en moden kvinde, vildt inspirerende at læse med her. Jeg bliver;) og krydser fingre. Fed præmie;)

  Svar
 3. Louise
  Louise siger:

  Jeg er ret ny her på bloggen. Men synes du har en super stil og jeg føler, at dine indlæg kommer lige fra hjertet. Det betyder rigtig meget.

  Svar
 4. Conni Grønkjær
  Conni Grønkjær siger:

  Er lige idag begyndt at følge dig, da jeg fandt din side yderst interessant og ikke en side kun for yngre kvinder😊

  Svar
 5. Trine Lesemann Amstrup
  Trine Lesemann Amstrup siger:

  Jeg læser med her, fordi jeg kan mærke der er handling bag ordene. Du viser en passioneret og ærlig, er netop min fornemmelse, tilgang til de mange forskellige emner og indslag.
  Og hvis ikke jeg læste med her, vidste jeg f.eks. stadig ikke hvem Mathilde Grafström er – og det er jeg glad for jeg ved! 🙂
  Kærlig hilsen herfra 🙂

  Svar
 6. Solveig Linde Nielsen
  Solveig Linde Nielsen siger:

  Jeg er vild med din blog, har fulgt den et par år nu, den giver mig det som en blog skal kunne give en kvinde på 44 🙂

  Jeg vil elske at pifte mit soveværelse op med det lækre sengetøj

  Svar
 7. Anita Bagge
  Anita Bagge siger:

  Læser jævnligt din blog da jeg finder den både interessant og inspirerende. Rart med en rigtig “voksenblog”.
  Dette smukke og lækre sengetøj ville da passe perfekt i mit hjem😊

  Svar
 8. Maj-Britt jensen
  Maj-Britt jensen siger:

  Jeg læser ikke så ofte som jeg gerne ville. Men når jeg i ny og næ har lidt alene tid så bliver der læst på siden. Så kan jeg godt finde på at læse et par oplæg af gangen. Det giver et dejligt helhedsbillede og det er så hyggeligt. Selvom jeg ikke er “voksen” så nyder jeg rigtig meget bloggen og de fif og gode input der er at hente. Så selvom man kun er 30+ så er bloggen også noget for mig. Og så vil sengetøjey pynte helt vildt til de ny farvede vægge hos os.

  Svar
 9. Henriette Christiansen
  Henriette Christiansen siger:

  Elsker at følge med på hvert indlæg. Du er moden og har en skøn stil 🙂 Fortsæt det gode arbejde! 😀

  Svar
 10. Anette
  Anette siger:

  Smukt smukt sengtøj ♥
  Jeg læser med ofte, fordi du altid er positiv med et skarpt blik. Og så selvfølgelig fordi du har en fantastisk god stil både m.h.t. indretning og tøj : )
  Jeg bliver inspireret af dine beskrivelser af kommende sæsons mode, boganmeldelser og tips.Tak for en dejlig blog : )

  Svar
 11. Charlotte
  Charlotte siger:

  Jeg synes dine indretningsbilleder er så fine. 😄 Kan lide at læse om alt muligt, så lige en blog for mig 😄😄

  Svar
 12. Helle
  Helle siger:

  Hold fast hvor en lækker gave som vil pifte vores soveværelse meget op.
  Jeg følger din blog da du er en af de få på min egen alder og jeg nyder dine indlæg og glæder mig hver dag til at se hvad du har fundet på. Du har en fantastisk stil og jeg bliver meget inspireret.
  Jeg X’er fingre

  Svar
 13. Louise Olsen
  Louise Olsen siger:

  Jeg har efterhånden læst med længe og gør dert forsat pga. Dine velskrevne, varierende indlæg dog stadigvæk med et fastholdt fokus. Du skriver om de ting jeg går op i på nuværende tidspunkt i mit liv (sundhed, interiør, opskrifter og livsstil) og da målgruppen er bred kan jeg nemt se mig selv følge med i lang tid endnu.

  Svar
 14. Anette Ninon
  Anette Ninon siger:

  Jeg er selv en voksen dame, og fandt dig ved at søge på voksen, jeg kan godt li’ at du har erfaring, og god stil.
  Jeg elsker gaver, og har lige straks bryllupsdag, det ville da være skønt med det smukke sengetøj.

  Svar
 15. Mona
  Mona siger:

  Jeg læser med da er synes du rammer bredt – selv er jeg en del yngre, men synes stadig din blog er super interesant . Gode emner og generelt god stil inden for mange felter 🙂

  Svar
 16. Mai
  Mai siger:

  Jeg læser med, fordi jeg er en hat til selv at opsnuse inspiration til min bolig. Primært dérfor, tror jeg. Så er blogmediet skidestærkt, og så kan jeg især godt li’ dine indlæg i dén genre. God weekend!

  kh Mai

  Svar
 17. Dorte H.
  Dorte H. siger:

  Jeg følger med på voksenlivsstil.dk af flere årsager.Det rammer plet til min egen aldergruppe,det er meget alsidigt og lige ved hånden. Ingen papirspild, som med de kulørte modemagasiner, som både er dyre og meget af det ikke lige “rammer mig”. Din blog er også dejlig personlig og du har også mod til at fortælle, når det hele ikke lige kører på skinner – man kan ofte spejle sig selv i det du skriver – og så er det også sjovt med konkurrencerne 🙂

  Svar
 18. Rita Haulrik
  Rita Haulrik siger:

  Jeg er trofast følger fordi det er en Voksenblog 🙂 og en rigtig god en.
  Gode indlæg, god stil, troværdige beskrivelser når du har afprøvet produkter osv. Dog synes jeg reklamerne “fylder” for meget især videoreklamerne er forstyrrende. Er klar over at de er nødvendige.

  Svar
 19. Anette
  Anette siger:

  Jeg synes at du skriver godt og inspirerende 😊 jeg kan lide at følge med fordi du giver mig gode ideer, underholdning og et smil på læben 😆

  Svar
 20. Liv
  Liv siger:

  Du er inspirerende og har god stil og så er du dig selv. Du skriver vedkommende og velformuleret og så er det så rart med en man kan spejler sig i og som har de samme interesser. Tak for dig!

  Svar
 21. Liv
  Liv siger:

  Fordi du har lækre opskrifter, og fordi du skriver nogle gode indlæg i en ‘nede-på-jorden’-tone. Det er jeg vild med.

  Svar
 22. Kirsten Aakerman
  Kirsten Aakerman siger:

  Følger dig også på Fb og bliver kun on and off jeg får læst med herinde. Men altid hyggeligt når jeg tager mig tid til at kigge herind

  Svar
 23. Bettina
  Bettina siger:

  Nejjjjj hvor er det bare super fedt sengetøj, jeg er helt vild med farverne❤️
  Jeg kan rigtig godt lide at følge med på din blog fordi du skriver til os voksene piger, du skriver om relevante emner som jeg ihvertfald kan relaterer til, ikke kun om skønhed men også boganmeldelser og alt muligt andet. Meget indspirerende.👍🏼😊

  Svar
 24. Helene
  Helene siger:

  Lækker lækker giveaway 👍🏻
  Følger din blog, da den giver masser af inspiration, tips og ideer til min hverdag. Helt nede på jorden- og spændende og relevant læsning

  Svar
 25. Pernille
  Pernille siger:

  Jeg elsker at læse din blog 😍 den er super velskrevet og man kan virkelig mærke din passion i alt det du har på hjertet ❤ jeg er en stor fan og en trofast følger 😍 tak….og så ville jeg elske at vinde det smukke sengetøj 😍

  Svar
 26. Maria Ørum
  Maria Ørum siger:

  Uf hvor er det lækkert,jeg læser med, da jeg syntes, at der er alt for mange unge bloggere jeg ikke kan spejle mig i og det føler jeg at jeg kan, her hos dig 🙂

  Svar
 27. Anne Hauge
  Anne Hauge siger:

  Hej! Du har en af de få blogge, jeg følger, hvor man får gode tips til lidt af hvert – uden at det er “hjemmetrillet”. God info og god stil. Ville være en lækker gave, hvis jeg er den heldige vinder 😀

  Svar
 28. Camilla
  Camilla siger:

  Wow det er lækkert! Læser med fordi det kan bruges. Det er inspirerende og nede på jorden-agtigt🌟👌🏼

  Svar
 29. Malene Herbert Christense
  Malene Herbert Christense siger:

  Det er vildt lækkert, det sengetøj!
  Jeg læser med her fordi du inspirerer og altid har gjort det. Du rammer jo bare altid stil-plet – og er på forkant. Her er godt og blandet indhold – altid noget at dykke ned i :-).

  Svar
 30. Marianne Andreasen
  Marianne Andreasen siger:

  – den korte, billige måde er at skrive, det er fordi det er dig ! Det er så også den sande. Du skriver godt, din blog er interessant, selvom det ikke er alt, der interesserer mig, så gør hovedparten det dog. Supergod blog !

  Svar
 31. Trine Gotthard
  Trine Gotthard siger:

  Jeg synes du er inspirerende og jeg er vild med dine “fif” til boligen – det at givet mig meget indspiration til selv at få prøvet nogle ting af👍🏻 I vores nye hjem.
  Voksenlivsstil er den blog som jeg synes rammer mig mest på bolig, skønhed og mode..
  Sengetøjet er super lækkert og det er lige mig og mit soveværelse ( som stadig er det rum der mangler at blive sat i stand, men det er næste projekt)

  Svar
 32. Susanne Andersen
  Susanne Andersen siger:

  Hej Jeanette. Jeg følger dig hver eneste gang du har noget på hjerte. Og det er altid særdeles vedkommende og inspirerende for os voksne kvinder. Og du er aldrig bange for at sige din mening. Jeg savner vores hyggelige samtaler fra den gang vi delte arbejdsplads. Knus fra mig😄

  Svar
 33. Anette Bak
  Anette Bak siger:

  Jeg har fulgt din blog næsten siden starten!!
  Som jævnaldrerende kvinde giver du mig super god inspiration både indenfor mode, bolig og skønhed!!!
  Tak for det:))))
  Det lækre sengetøj ville pifte mit meget lyse og hvide soveværelse op!

  Svar
 34. Lis Dyrup Pedersen
  Lis Dyrup Pedersen siger:

  Jeg følger dig på Fb, hvor jeg gerne læser dine gode råd og prøver at holde mig Update med alt hvad der har med os i den modne alder, at gøre.
  Det ville være lækkert at være eller blive den heldige vinder af dette lækre sengelinned.

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.