Sådan kan du booste din hud med C-vitamin!

vichy-liftactive-kurReklame! Jeg har fået produkterne til test!

Det er almindeligt kendt, at C-vitamin øger cellefornyelsen og bidrager til dannelsen af kollagen i huden. Du får en glattere og mere fast hud, hvor sideeffekten er en mere ensartet hudtone og en fin glød. Efterhånden som vi bliver ældre – faktisk allerede fra midten af 30’erne – falder produktionen af kollagen, og huden begynder gradvist at “falde sammen”.
Dels er det vigtigt at få masser af C-vitamin gennem kosten (og rygere skal have ekstra), og dels kan det være en god idé at finde de helt rigtige hudplejeprodukter, der inderholder vitaminet, som på ingredienslisten går under navnet ascorbinsyre/Ascorbic Acid.

Udfordringen med C-vitamin er, at det er meget flygtigt og hurtigt forsvinder, når det kommer i forbindelse med ilt, så det er altså de færreste produkter, der rent faktisk indeholder særlig meget C-vitamin, når det først kommer ud af tuben. C-vitamin skal være stabiliseret og gerne indkasplet, og som med så mange andre af de effektive hudplejeingredienser er også et intelligent transportsystem vigtigt, så det kan bringe de aktive stoffer ned i hudens dybere lag. Det er alt sammen noget, som hudplejefirmaerne forsker rigtigt meget i, som regel i årevis, og som vi nu ser  ramme hylderne i form af nogle rigtigt interessante nyheder.

Nu vil jeg vise dig tre vidt forskellige og meget spændende produktnyheder i 3 forskellige prisklasser. Alle med med et højt indhold af C-vitamin, som kan gøre en forskel for din hud!

***

Den første spændende nyhed, jeg har valgt at vise dig, er den helt nye LiftActiv kur fra Vichy, som jeg nu har brugt i de anbefalede 10 dage, hvor den lover at reducere fine linjer.

vichy-c-vitamin-kur

Før du starter, bryder du forseglingen, og fra da af holder produktet i 30 dage. Selve kuren virker på 10 dage, men du kan selvfølgelig fortsætte så længe, du har mere i flasken. Det anbefales at bruge 4-5 dråber i ansigtet en gang (og kun én gang) om dagen under den sædvanlige hudpleje. Indholdet af ren c-vitamin er oppe på 15%, og min hud kan tåle meget, så jeg bruger en hel pipette ad gangen, men vær lige varsom og prøv dig frem, for det er ret stærke sager og i virkeligheden en syre.
Om den virker – JA! Min hud er blevet synligt glattere.
Den fås på Apoteket eller online på fx Apotekeren.dk til 259 kr.

***

Også det meget avancerede og banebrydende klinikmærke Exuviance, er lige kommet med et virkelig stærkt C-vitamin produkt, Vitamin C20 Serum kapsler. De indeholder 20% ren c-vitamin, og har en kraftig virkning på huden. Vi er også oppe omkring 700 kr., men til gengæld kan du bruge de små engangskapsler efter behov og sprede behandlingen ud over rigtig lang tid.
Her er de tale om en virkeligt effektfuld og kraftigt virkende creme, hvor der rigeligt i hver kapsel til en effektiv behandling af hele ansigtet.
exuviance-c-vitamin-kasplerExuviance forhandles på klinikker i hele landet, og det anbefales altid at få personlig vejledning, da der er tale om meget potente produkter. De kan fås på diverse webshops, men her er der tale om parallelimport, så jeg kan kun anbefale en god vejledning hos uddannet personale. Du kan finde din nærmeste Exuviance klinik her.

***

Fra franske Filorga får du tre flakoner a 10 ml. med 8% koncentreret C-vitamin for 515 kr. Brug en flakon i 21 dage hver aften og få en synligt forynget, glattere og mere strålende hud. udover C-vitaminet får du også Filorgas signaturcocktail af vitaminer, mineraler og aminosyrer, NTCF samt hyaluronsyre.
Filorga c-vitamin

 

Den sidste nyhed, som du skal have med, er fra Nivea, som også er med helt fremme på C-vitamin fronten, hvor de har beriget deres kendte Q10 serie med en stærk C-vitamin.
Som du kan se her på mine tuber med nat- og øjencreme, som jeg har trykket på, er de af aluminium for at beskytte indholdet af ren C-vitamin.

nivea-c-vitaminIsær netop øjen- og natcremen har ascorbinsyren højt oppe på ingredienslisten, og det er to rigtigt fine produkter. Især natcremen virker ret potent, men kan naturligvis ikke helt måle sig med de helt koncentrerede kure og kaplser med begrænset holdbarhed. Natcreme og øjencreme har genopbyggende egenskaber, mens man om dagen bruger cremen, som har mere målrettet fokus på glød. Især anbefales det at bruge serien forebyggende i forhold til linjer og træthed i huden.
Jeg har prøvet at kombinere Nivea Q10 Plus C med den koncentrerede kur fra Vichy, og den cocktail har virket super fint på mig. Dagcremen indeholder stabiliseret C-vitamin og er også en rigtig god creme, som er blød og lækker og giver en god udfyldning af linjerne på huden.
Serien fås til et fornuftigt prisniveau på 139,95 kr. for hvert af de tre forskellige produkter.
Du finder natcremen hos Matas her, øjencremen her og dagcremen her.

***

Jeg håber, du er blevet lidt klogere på C-vitamin og på nogle af de nye muligheder for at få det ind som et effektivt element i din hudpleje ♥

2 replies
 1. Tina KH
  Tina KH siger:

  Meget spændende produkter du nævner:-)
  Jeg laver en smoothie dagligt med 2-3 gram c vitamin i pulverform.
  Det gavner huden, immunforsvaret osv.
  Det bedste var faktisk vindruekerneolie piller, de var så gode for huden og et resultat kunne ses meget hurtigt, men de blev forbudt i Danmark. Ved ikke om andre er kommet til.
  Vi mennesker kan godt tåle 2-3 gram C vitamin dagligt, det skader os ikke. Trappe op og ned hvis man vil stoppe.
  Jeg vil læse lidt nærmere om de produkter du her omtaler:-)
  God dag til dig:-)

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Kære Tina,
   Mange tak, det glæder mig at høre. Og jeg er helt enig – jeg er også stor fan af c-vitamin over det (lave) danske anbefalede niveau.
   rigtig god dag og tak for kommentaren.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.