Glædelig Jul – og de perfekte gaver!

Glædelig Jul – og de perfekte gaver!


jul-2016
Jeg vil ønske Jer alle en rigtig Glædelig Jul.

Juleaften er forhåbentlig vel overstået med hygge og god stemning og gaver, der sidder lige i skabet!

Nu skal det hele bestemt ikke handle om gaver. Men dét med gaverne er nu alligevel ikke altid lige let for de stakkels mænd, som kan være under et vis pres for at finde den helt rigtige gave til kvinden i deres liv. Den 13. december deltog jeg -i egenskab af blogger og nu også livsstilsekspert – i en sjov lille artikel om netop mænd og julegaver i et tillæg til Jyllands Posten (du kan klikke på billederne og se teksten tydeligere).

den-perfekte-julegave-til-kvinden
den-perfekte-julegave-til-kvinden_2

Min egen dejlige mand er altid meget opmærksom og generøs, og han er altid sød til spørge, hvad jeg ønsker mig, hvis han ikke lige har opsnappet eet eller andet, jeg har pippet op om (og det sker sjældent, men det sker).

I år har han givet mig et super lækkert kamera – et Canon PowerShot G7 X – så jeg fremover kan tage nogle rigtigt lækre billeder her til bloggen. Det glæder jeg mig SÅ meget til, og hold op, det tager gode billeder!!!!!!
Jeg har allerede testet, og har kæmpet med at få wi-fi indstillinger på plads, så jeg fremover kan få billederne på telefonen og computeren med et enkelt klik. Manualer er altså ikke altid lige mig, men jeg har bidt tænderne sammen og undladt at skrige – og her er at par af de allerførste prøveskud.

canon-test-2

 

canon-test-3

 

canon-test-1

 

Kærlig hilsen Jeanette

PS. Min mand har faktisk givet mig een ting mere. Det er denne nærmest uforskammede lækre Chloé Faye taske. faye-chloe-taske

2 replies
 1. Birgtte Bonde
  Birgtte Bonde siger:

  Kære Jeanette

  Hvor er det en god artikel, du har medvirket i og hvor flot at du nu også kan tilføje livsstilsekspert på listen, det ville nu også undre mig andet 🙂

  Det er et evigt tilbagevendende “problem” for de kære mænd at købe gaver til os kvinder. Men hvor kan de også overraske 🙂
  Min kæreste havde bedt om en ønskeseddel fra mig, men vidste allerede at han ikke ville bruge den, idet han havde lyttet sig til, at jeg på et tidligere tidspunkt havde nævnt, at jeg ønskede mig et halstørklæde fra Burberry (det stod ikke på ønskesedlen). Det havde han så hørt som et tørklæde fra Mulberry og hvor blev jeg overrasket og meget glad, da jeg åbnede hans “snydepakke” med den flotteste æske fra Mulberry og det smukkeste uld-/silketørklæde, som jeg slet ikke havde ønsket mig, men som jeg er SÅ lykkelig for. For mig er det en meget personlig gave, fordi han har udvalgt lige netop dette tørklæde til mig ud fra, hvad han mente var mig – og han ramte fuldstændig plet. Det er da den perfekte gave 🙂 Han var ellers meget åben omkring, at jeg skulle gå ned i butikken og se, hvad der ellers var, men det kunne jeg ikke drømme om og tørklædet blev taget i brug med det samme 🙂

  Hvor er det et lækkert kamera, du har fået – det glæder jeg mig til at se mange gode billeder fra 🙂 …og tasken…jeg behøver vist ikke sige så meget andet end “totalt lækker” 🙂

  Hav en rigtig dejlig dag.

  Kh, Birgitte

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   kære Birgitte,

   Jeg er glad for, at du kan lide artiklen – og jeg kan jo også se, at du har en mand, der til fulde opfylder drømmen om både opmærksomhed og nærvær. Det er dejligt at høre, og flot at han har ramt spot on med tørklædet.
   Jeg skal ærligt indrømme, at Sten og jeg har valgt tasken sammen. Jeg havde kredset om den, og det første han siger, da han ser den er “den dér, den er lige dig!”. Så vi er vist heldige, vi to! Kameraet er fantastisk, og jeg skal bare se at komme i gang med manualen. Det bliver så FEDT at kunne tage nogle lidt mere proff billeder.

   Rigtigt Godt Nytår, Birgitte – jeg glæder mig til at skrives ved i 2017.

   Mange kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.