Gråt er guld – vi elsker det grå hår!

Gråt er guld – vi elsker det grå hår!

Gråt hår er IN
Som jeg tidligere skrev, så medvirker jeg i juni nummeret af Månedsmagasinet IN. Det er det næste nummer, altså det, der kommer om en måned. Men allerede på de sidste sider her i majnummeret, kan du se, hvad det hele går ud på. Så nu kan jeg også løftet sløret – det handler om at elske det grå hår!

Som du kan se, er jeg i flot selskab med tre smukke voksne kvinder, der også er vilde med deres naturlige hår. Jeg er med for at fortælle om, hvordan man kan gribe overgangen til det grå hår an. Jeg har allerede skrevet lidt om det her på bloggen, da jeg fornyligt besluttede, at nu var det nok med de gyldne striber – læs det her.

Jeg synes, det er skønt, at et magasin som IN er med til at sætte fokus på det grå look, som i øvrigt også er en trend, vi ser brede sig mere og mere. Grå hår er da super flot, og hvorfor skal vi kvinder gå og skjule dem? Mit hår er endnu kun gråt foran, men prøv lige at se på billedet – er Anja, Bettina og Birger ikke bare vildt lækre med deres helt grå og naturlige hår? Sådan skal mit også have lov at gro ud!

I Månedsmagasinet IN, der udkommer den 19. maj, kan du læse meget mere og også se billeder af hver enkelt af os.

1 svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.