Herligt gensyn med Bridget Jones

Herligt gensyn med Bridget Jones

bridget-jones-baby-anmeldelse
I aftes var jeg inde og se den nye Bridget Jones film – Bridget Jones’s baby – og det blev på alle måder et dejligt gensyn. Det er helt vildt, at det er 12 år siden den sidste Bridget Jones film (!), og det føles lidt ligesom at møde en kær gammel ven, som man ikke har set i lang tid. Man er straks tilbage, hvor man slap, og nyder gensynet. Alle er selvfølgelig blevet ældre – det er rart at se, at man ikke er den eneste, og at det rent faktisk også sker for ens yndlingskarakterer på film.

Det er hyggeligt at se, hvordan de alle ser ud i dag og hvor de er henne i livet. De ligner i bund og grund sig selv, men alle er etablerede og masser af børn er kommet til siden sidst. Kun Bridget er ikke kommet så langt – eller rettere er hun bombet tilbage til start, hvor hun sidder i alene sin lejlighed i pyjamasbukserne, præcis som vi kender hende, efter at have brudt med Marc Darcy. Dog med styr på karrieren og vægten, så langt er hun kommet, men single og lettere desperat over at være den sidste barnløse pebermø i omgangskredsen i en alder af 43.

Hugh Grant er skiftet ud med Patrick Dempsey, der spiller den amerikanske datingguru Jack – ikke noget dårligt valg, hvis du spørger mig – og dramaet udspiller sig, da hun bliver gravid og faderen enten kan være ham eller Darcy, som altid spillet af Colin Firth. Den søde, sjove, lettere kiksede og normalt uheldige Bridget står nu med to – ikke udprægede uattraktive – mænd, som begge vil ønske, at barnet er deres, og som ser ud til at ville tage hele pakken. Hvem, der er faderen, og hvem hun vælger, skal selvfølgelig ikke afsløres her.

Bridget Jones er stadig i en klasse for sig inden for sin genre, og 3’eren holder fuldstændig. Gensynet er hyggeligt, og den er stadig sjov, og man får top feel good underholdning og gode grin for alle pengene hele vejen igennem. Den får 5 feminine stjerner med her fra bloggen.


stjerne sortstjerne sortstjerne sortstjerne sortstjerne sort

4 kommentarer
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Nu glæder jeg mig om endnu mere til jeg skal i biografen og se filmen på mandag med nogle gode veninder 🙂
  Hvor er det skønt at høre, at du også var frisk på at se den og at du har følt samme glæde ved de to forrige film, som jeg mener er klassikere i den genre 🙂
  Tak for en dejlig beskrivelse af filmen, kære Jeanette 🙂

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hvor er det bare dejligt at høre, søde Birgitte – jeg vil næsten garantere, at du godt kan begynde at glæde dig. Det lyder som om, vi er helt på bølgelængde, også når det gælder Bridget Jones.
   Spændende, hvad du synes på mandag. På forhånd rigtig god fornøjelse til dig og veninderne.
   KH Jeanette

   Svar
   • Birgitte Bonde
    Birgitte Bonde siger:

    Øv, øv…Jeanette – jeg kommer ikke i biografen i aften alligevel 🙁 En af mine veninders mor er blevet indlagt på sygehuset, og min veninde er meget ked af det og er hos hende, så meget hun kan. Derfor er vi blevet enige om at vente med biografen til hun er hjemme igen.

    Men…så vil jeg i stedet hygge mig med Ugebladet søndag 🙂 – det glæder jeg mig til at læse 🙂

    Kan du have en rigtig dejlig mandag.
    Kærligst Birgitte

    Svar
    • Voksenlivsstil
     Voksenlivsstil siger:

     Åh, det var synd – sikke et trist bytte. Jeg håber, det bedste!
     Det var sødt af dig at huske på Søndag. Jeg sidder lige og brygger på at skrive lidt på bloggen om det. Har også lagt et lille kig på Instagram.
     Det er altid lidt grænseoverskridende at se sig selv på billeder, og i øvrigt konstatere, at man altså ikke BLIVER yngre! 😉 Men jeg har det nu alt i alt helt ok med det.
     Håber, du og I får en god dag trods alt.
     Mange kærlige hilsner
     Jeanette

     Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.