HH Simonsen vinder

HH Simonsen vinder

Så skal der altså trækkes en heldig vinder af den super lækre stylingpakke fra HH Simonsen! Jeg kan garantere, at den heldige både kan lave smukke bløde bølger i håret og pleje det med en lækker børste og en rigtig god hårolie, som er god i både vådt og tørt hår.

hh-simonsen-styling

Tak til alle, der var med i konkurrencen – og tak for alle de gode tips. Der er helt sikkert nogle produkter, som jeg har fået lyst til at afprøve!

Jeg ville jo, som altid, ønske, at alle kunne vinde, men den heldige denne gang blev:
Trine Sivertsen
Hendes bedste råd var i øvrigt Tigi catwalk curlstil krøller! 🙂 
Hjerteligt tillykke til Trine ♥

 

Læs mere om præmierne:

 OD VS5 Deep Waver krøllejern, der laver de flotteste store fald. Til alt fra håropsætninger til det perfekte hverdagssving i håret! Efterlader lynhurtigt håret blødt og blankt pga. ioniske effekter. Det er simpelthen er så super nemt og fikst at bruge, både til det helt store (også, hvis du skal give andre en hånd med feststylingen) – eller måske bare til det lille perfekte swung foran i håret. Du kan læse mere og se en lille demovideo på hhsimonsen.dk.

The Wet Brush – den bedste og hurtigste børste til udredning af håret. Den får hurtigt bugt med krus og knuder i det våde hår. I det tørre hår vil du opleve en lækker udglatning af håret, når du har børstet det.

♥ HH Simonsen Styling Oil – en skøn nyhed til alle hårtyper med argan- og jojobaolie, der kan bruges både i vådt og tørt hår. Olien er virkelig god, og gør håret blød og medgørligt, modvirker krus og giver glans uden at tynge eller fedte håret.

HH Simonsen Hair Spray sætter kronen på værket i din styling med hold og ekstra glas uden at klistre.  Den er fugtafvisende og UV-beskyttende, og så er den i øvrigt godkendt til brug hos grønne frisører.
voksenlivsstil-spons
Tak til HH Simonsen for den flotte præmie!

1 svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.