Mere fra forfatteren til Alt det lys vi ikke ser

Mere fra forfatteren til Alt det lys vi ikke ser

noget-om-grace-anthony-doerr
Min kære mand kastede sig straks over den, da den kom ind ad døren, så jeg har endnu ikke læst den nyligt udkomne roman af Anthony Doerr. Der er altså endnu ikke en anmeldelse herfra, men jeg skal ikke undlade en servicemeddelelse om, at den er udkommet – ikke mindst til alle Jer andre, der bare elskede Alt det lys vi ikke ser (læs min anmeldelse her). Eller hvis mænd også gad læse den og måske mangler en gaveidé. Det sker ikke ofte, at min mand er begejstret for mine bogvalg, men Alt det lys vi ikke ser er var én af dem, der gik fuldstændig rent ind.

Noget om Grace er egentlig forfatterens debutroman, som nu er oversat til dansk. Bestselleren Alt det lys vi ikke ser, når den vel i sagens natur ikke helt op på højde med – men skal man tro min ellers kræsne boglæser af en mand, så tegner den nu godt nok. Jeg glæder mig selv rigtigt meget til at læse den, manden kan skrive og er Pulitzer-vinder, og historien lyder spændende:

David Winkler drømmer om begivenheder, før de sker. Hans drømme er detaljerede og uafrystelige: han forudser at en mand vil blive kørt ned af en bus og han ved, hvordan har vil møde sit livs kærlighed. Da David en nat drømmer det værst tænkelige – at hans lille datter vil drukne, fordi han ikke når at redde hende – bryder han fuldstændig sammen. I et forsøg på at undgå skæbnen og redde sin datters liv, flygter David febrilsk fra sin familie og alt hvad han har kært. Alene, ulykkelig og usikker på, om hans datter har overlevet, og om hans elskede nogensinde kan tilgive ham, må David træffe et endeligt valg i “Noget om Grace”: er det tid til at vende hjem?

Så, nu ved du, den er kommet og kan fås på Saxo her! Har du endnu ikke læst Alt det lys vi ikke ser, så begynd endelig med den – den er fantastisk. Fås på Saxo for nu bare et par hundrede kroner her.

Indlægget indenholder affiliate links.

2 replies
 1. Slinkypiinky//Maria
  Slinkypiinky//Maria says:

  Dén havde jeg med på sommerferie, og jeg stoppede efter ca 140 sider. Jeg syntes simpelthen den var så dødssyg….!

  Efterfølgende har jeg set at hans forrige (eller i virkeligheden første, som du skriver) bog har vundet priser og er hyldet alle steder.

  Den bed sig slet ikke fast, og jeg synes den var kedelig – jeg HADER at afbryde en bog, og læser som regel færdig selvom jeg ikke er begejstret – men på ferie måtte jeg lige prioritere, h aha…

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Jeg har det på samme måde – bøger skal helst læses færdigt 😉 Men fair nok, nogle gange må man opgive.
   Alt det lys vi ikke ser var det dog INTET problem at komme igennem. Nu må jeg se med den nye/gamle.

   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.