Hvem vil prøve Imedeen Hair and Nails (gratis) sammen med mig?

Hvem vil prøve Imedeen Hair and Nails (gratis) sammen med mig?

Imedden-hair and nails-blog

Kunne du tænke dig at teste IMEDEEN Hair & Nails sammen med mig i de næste 6 måneder?
En heldig læser af Voksenlivsstil får nu muligheden for at prøve de populære tabletter sammen med mig.*

NB! MIN MEDTESTER ER NU FUNDET – LÆS MERE HER.

Du kender det sikkert – vores kost og livsstil, hvordan vi har det, om vi er stressede eller har tid til at få motioneret og spist godt, kan hurtigt aflæses i vores udseende og udstråling.
Ligesom det gælder med huden, afhænger styrken, kvaliteten og udseendet af vores hår og negle også af de næringsstoffer, vi indtager. Men der en genvej til at opnå et skinnende hår og smukke negle!

IMEDEEN Hair & Nails arbejder indefra og med blot én tablet om dagen, kan du tilføre vitaminet biotin som bidrager til normalt hår og mineralet zink som også bidrager til normalt hår og normale negle. Ved at begynde nu burde forbedringerne ses efter 4-6 mdr.

Det er dét, vi skal afprøve – én af jer læsere og jeg! 


HVIS DU KUNNE TÆNKE DIG AT TESTE OG FÅ IMEDEEN HAIR & NAILS TIL 6 MÅNEDER (VÆRDI 657 KR.), SÅ SKRIV TIL MIG I KOMMENTARFELTET. LAD MIG GERNE VIDE, OM DU HAR SPECIELLE UDFORDRINGER MED DIT HÅR ELLER NEGLE – OG MÅSKE LIDT OM DINE HÅB OG FORVENTNINGER TIL TABLETTERNE. 

Du skal selvfølgelig være indstillet på at tage tabletterne hver dag og vende tilbage til mig med nogle linjer om DIN oplevelse af effekten, når der er gået 4-5 måneder. 

 

 

 

 Jeg glæder mig til at høre fra Jer og finde en med-tester allerede i den kommende uge.


voksenlivsstil-spons

Indlægget er sponsoreret af Imedeen, der stiller Hair & Nails til rådighed til testen.
Imedeen er et kosttilskud, der ligesom alle andre kosttilskud ikke kan erstatte sund og varieret kost.

52 replies
 1. Annette Stones
  Annette Stones siger:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at være med i din test. Jeg er 50 nu, og de sidste 5 år har jeg kunne smide en håndfuld hår væk ved hver hårvask. Mit hår er nu blevet tyndt og uregerlig. Håber Imeeden kan hjælpe.

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Annette,
   Jeg har desværre allerede fundet en med-tester. Men om nogle måneder kan du læse resultatet og se, om Imedeen Hair & Nails måske kunne være noget for dig.
   Øv,øv, det er ikke en rar fornemmelse at fælde så meget 🙁
   De bedste hilsner og tak fordi du havde lyst til at skrive.
   Jeanette

   Svar
 2. Joan Valentin
  Joan Valentin siger:

  Efter jeg har passeret de 40 år, er mit hår blevet tørt, genstridigt og glansløst. Har et håb om at IMEEDEN kunne hjælpe til en bedre struktur og glans ❤️

  Svar
 3. Stine
  Stine siger:

  Jeg håbe sådan at jeg kan nå at være med – jeg er lige fyldt 41 år og vil så gerne prøve produktet.
  Krydser fingre

  Svar
 4. Marianne Kuhlmann. Sanderson
  Marianne Kuhlmann. Sanderson siger:

  Jeg kunne SÅ meget godt tænke mig, at afprøve produktet, har alopacia og så begyndt, at få hår på hovedet igen og kunne være fantastisk, hvis det kunne give et skub i den rigtige retning.

  Svar
 5. Anne Marie Østergaard
  Anne Marie Østergaard siger:

  JA TAK!
  Min frisør og jeg er ret frustrerede over mit hår. Det knækker og knækker og knækker! Så jeg må kun i nødstilfælde bruge føntørrer – glattejern er tæt på no-go. Det har aldrig været sådan før. Jeg prøver at få det lidt længere, men det er bare ikke særlig pænt, når hvert hårstrå nærmest har forskellig længde.
  Jeg har overvejet længe at prøve Imedeen, men synes de er dyre!
  Så jeg vil rigtig gerne prøve sammen med dig 🙂
  Ha’ en dejlig aften.

  Svar
 6. Simone
  Simone siger:

  Jeg vil rigtig gerne teste dem sammen med dig. Jeg har altid haft udfordringer med hår og negle, så det kunne være interessant at se om disse piller kunne hjælpe lidt. Jeg er i gang med at gro langt hår. Eller lang og langt… mit hår går til lige over skuldrene og har aldrig været længere. Det er som om, det bare stoppe med at gro. Derudover er det meget tyndt, fælder meget, og noget jeg aldrig helt har været tilfreds med.

  Mine negle klipper jeg aldrig da de er meget “tynde” og knækker lige så snart de bliver lidt lange.
  Har prøvet andre produkter i form af piller og speciel shampoo og balsam, men intet har indtil videre virket.
  Jeg ville blive meget glad, hvis jeg kunne hjælpe dig med at teste pillerne 🙂

  Svar
 7. Simone
  Simone siger:

  Jeg vil rigtigt gerne teste dette produkt! Jeg er 21 år og har desværre problemer med mit hår, der knækker og bare føles tørt og trist ligegyldigt hvilke produkter jeg har forsøgt mig med (og tro mig, der har været mange!). Derudover har mine negle aldrig rigtigt kunne blive lange, da de flækker så snart der begynder at komme lidt længde på dem. Så det kunne da være lækkert at teste om dette produkt er det, der kan gøre en forskel:-)

  Svar
 8. Maria Lange
  Maria Lange siger:

  Jeg vil virkeligt gerne teste de nye imedeen piller. Jeg bruger i forvejen deres tan optimizer, og det har den bedste effekt på mit soleksem, så jeg håber lidt at denne variant måske kunne hjælpe på mine negle. De fejler såmænd ikke noget, men de kan ikke rigtigt blive lange. Hver gang de bliver bare lidt lange, så “spalter” de nærmest i lag. Det ser forfærdeligt ud. Og så kunne det da kun være positivt hvis det også kunne hjælpe lidt på håret. Har langt og fint hår, men jeg fælder som bare pokker, og det er ret tyndt og klasket. Lidt liv kunne være skønt 🙂

  Svar
 9. Anna
  Anna siger:

  Det kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve! Har kæmpe problemer med hår der bare ikke vil blive langt og begynder at spalte når det bare når lidt forbi skuldrene. Har prøvet alt fra olie til olaplex behandlinger, frisørbesøg og dyre hårkure, men ak intet hjælper…

  Svar
 10. Lea
  Lea siger:

  Lyder som en fantastisk drøm. Har meget tyndt hår som knækker og ikke vil blive langt igen som da jeg var barn. Mine negle flækker i lag og kommer ikke engang udover kanten af fingeren. Begge dele er noget jeg syntes er feminine træk, som så bare ikke er feminint i mine “udgaver”. Dbh Lea ☀️

  Svar
 11. Karina
  Karina siger:

  Årh det vil jeg gerne. Rigtig gerne! Jeg har problemer med at både mit hår og mine negle for den sags skyld hurtigt tørrer ud. Så jeg prøver til og fra med diverse olier, cremer og produkter. Tænk hvis jeg kunne mærke og så en forskel ved at tilføje en lille tablet?!
  – vil meget gerne deltage og er selvfølgelig klar på at anmelde bagefter 😊

  Svar
 12. Christina
  Christina siger:

  Hej😊 Efter en rigtig grim skilsmisse har jeg tabt rigtig meget hår og det er nu ret rundt og udpint. Det ville være så fedt at få mit hår sundt og langt igen. Håber jeg er heldig. Hej fra Christina☀️

  Svar
 13. Lise Eggers
  Lise Eggers siger:

  Jeg vil rigtig gerne afprøve Imedeen. Jeg mister mit hår og har flere bare pletter, formentlig p.gr.a. stress efter mange operationer de seneste år. Mine negle flækker og spalter. De er grimme.
  Måske er jeg heldig. 😀

  Svar
 14. Lone
  Lone siger:

  Det vil være fantastisk at få liv at teste, jeg har besluttet at lade de grå hår gro i en alder på 47, det går egentlig ok, men strukturen i de grå hår er meget grovere og jeg synes håret virker ikke sundt længere, det ville være fantastisk hvis Imeeden kan hjælp til at få det sunde hår tilbage

  Svar
 15. Louise
  Louise siger:

  Hej. Jeg vil gerne være med til at teste.
  Jeg er 40 år, mor til 2 børn og bor i Nordsjælland.

  Min livsstil er relativt sund, men jeg har de seneste måneder oplevet, at mine negle flosser og skræller af i lag. Jeg har altid haft velplejede negle, så der generer mig meget, at de kræver konstant opmærksomhed for at se ordentlige ud.

  Jeg elsker at skrive og vil meget gerne komme med anmeldelser løbende i løbet af testperioden.

  Hilsen
  Louise

  Svar
 16. Greily Mikkelsen
  Greily Mikkelsen siger:

  Det vil jeg meget gerne. Jeg har se at som 46år jeg har tabt noget, det ved jeg ikke måske hormoner aktiv og kan mærk i mit hår og negle. Negle knæk så nemt og nogen gang kan se jeg har tabt mit hår og det blev ikke så nemt til vokse. Please hjælp mig med den her.

  Svar
 17. Marianne Steenberg
  Marianne Steenberg siger:

  Hej 🙂 det vil jeg rigtig rigtig gerne , jeg blev syg med to diskus i nakken for tre år siden .. Det tig lang tid inden de fandt ud af og det , i mellem tiden gav de mig så meget forskelligt medicin . Blev opereret to gange sidste år, desværre ikke vellykket operationer . Pga smerter får jeg stadigvæk en masse forskelligt medicin , som desværre er og går ud over mit hår og negle .. Har tabt meget hår :(( hvilket er meget frusterende har prøvet så meget bla Silica. Uden virkning 🙁 til sidst har man faktisk ik lyst til at købe mere . Har snakket med lægen og må gerne tage tilskud til netop hår og negle . Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve de tabl her og min forventning vil være at de ku hjælpe til et pænere og tykkere negle . Det ville betyde så meget for mig 🙂 krydser fingere for jeg snart kunne være lidt heldig :)) Go weekend .. ☀️☀️

  Svar
 18. Eva
  Eva siger:

  Jeg vil gerne prøve det, for at se om det virker. Har tidligere prøvet andre produkter med kollagen som havde ikke den store virkning. Mine negle knækker meget nemt, så de er altid klippet kort, men ville ønske jeg kunne lade dem vokse lidt længere. Mit hår er endelig ret fint, men det vokser meget langsomt og har tørre g knækkede spidser ..

  Svar
 19. Lilla
  Lilla siger:

  Jeg har grundet stress og sygdom mistet halvdelen af mit hår. Tænker disse tabletter vil kunne genskabe et flot hår og pæne negle.

  Svar
 20. Betina Kyhn
  Betina Kyhn siger:

  Jeg har før tænkt på at prøve hår og negle produktet fra Imedeen men er aldrig kommet i gang. Jeg er 47 år og og har mellemlangt hår med natur krøller. Det har altid været en udfordring at sørge for st mit hår ikke blevet for tørt og slidt at se på. Holder mig fra føntørring, for det duer slet ikke. Mine negle trænger også til st blive styrket. Bed negle som barn og har sidenhen altid haft sarte og tynde negle, så ville SÅ gerne prøve produktet 😊

  Svar
 21. Kristine
  Kristine siger:

  Jeg vil helt vildt gerne være med til at teste! Mit hår er ved at vokse ud igen efter et år med kemo, og jeg synes, at det går alt for langsomt. Samtidig har jeg, efter mange år med utallige farvninger og permanent-behandlinger, en unik mulighed for at vokse en sund og velplejet manke ud, der ikke er blevet udsat for en masse kemi. Jeg krydser fingre 🙂

  Svar
 22. Maibrith H. Poulsen
  Maibrith H. Poulsen siger:

  Jeg vil elske at prøve, mit hår er tyndt, slidt og jeg taber rigtig meget af det, min trøje er altid fyldt af mine hår og det knækker lige så meget. Mine negle er ikke bedre, de er meget rillet og flosser konstant, begge dele trænger til god pleje, håber dette produkt vil og kan hjælpe mig😊

  Svar
 23. Anne schelde
  Anne schelde siger:

  Jeg vil rigtig gerne deltage. Jeg havde engang så tykt og langt hår. Men så begyndte jeg på afblegning og det smadrede det totalt. Jeg håber derfor på at få noget længde på og at det stopper med at knække hele tiden.

  Svar
 24. Vivian Hedegaard
  Vivian Hedegaard siger:

  Jeg vil meget gerne teste.
  Jeg spiser sundt og varieret og tager på daglig basis et vitamin og mineraltilskud, men jeg kæmper med flossede negle, så det vil være rigtig interessant at se om Imedeen kan hjælpe mig af med det problem.
  Mvh Vivian

  Svar
 25. Sophie B
  Sophie B siger:

  Jeg tester meget gerne. Jeg har tidligere tabt meget hår og har i dag ekstremt fint hår. Jeg har prøvet Hårklinikkens produkter, men synes det er for omstændigt og vil meget gerne kunne “nøjes” med et kosttilskud.

  Svar
 26. Lea
  Lea siger:

  For lidt over 1,5 år siden blev jeg ramt af en voldsom omgang kyssesyge, som fik mig til at ligge i sengen i over en måned. Efter sygedomsforløbet begyndte jeg langsomt at tabe mit hår og det er vil bare ikke blive glansfuldt og tykt som før :-/ Så jeg vil meget gerne gå på “kur” med dig

  Svar
 27. Pia Sroka
  Pia Sroka siger:

  Jeg vil meget gerne teste, mine negle er så skør,de knækker hele tiden, og mit hår er meget tyndt,og vokser ikke særligt meget. 🙂

  Svar
 28. Pernille
  Pernille siger:

  Jeg vil elske at være din med-tester på Imedeen hair & nail. Oplever hårtab og at mine negle er blevet mere skrøbelige. Det ville være så dejligt med fornyet kraft til både hår & negle ❤

  Svar
 29. Maria Ørum
  Maria Ørum siger:

  Jeg taber hår i Store totter,min mand er ret træt af at rende afløb og vaskemaskine for mine hår.
  Jeg er blomsterbinder og mine negle er absolut ikke noget at skrive hjem om,temlig ofte sorte og spaltede,så ja tak jeg er meget frisk på at prøbe om de egentlig virker 🙂

  Svar
 30. Mia
  Mia siger:

  Jeg har gennem det seneste år haft problemer med at mit hår bliver ved med at blive ca 10 cm kortere i den ene side trods gode hårprodukter og er snart desperat.. Vil derfor rigtig gerne være testperson 🙂

  Svar
 31. Caroline R
  Caroline R siger:

  Jeg vil rigtig gerne teste produktet. Jeg har igennem flere år ‘fældet’ rigtig meget. Jeg har lange hår over alt på tøjet, når dagen er omme. Samtidig har mine negle på fingrene tendens til at flække. Jeg har i rigtig mange år bidt negle, og det lider mine negle stadig under, når de bliver lidt for lange. I en periode gik jeg ofte med neglelak, fordi det afhjalp lidt på problemet, men det er træls, at skulle lægge nyt neglelak næsten hver dag. Afskallet neglelak er forfærdelig ucharmerende, og neglene ser endnu mindre velplejet ud, hvis neglelakken er skallet lidt af.

  Svar
 32. Rikke Hvidtfeldt
  Rikke Hvidtfeldt siger:

  Jeg vil rigtig gerne være testperson sammen med dig. Jeg har tabt en del hår med alderen (tæt på 40 år) 🙊…og efter det er blevet mere gråt knækker det nemt. Rigtig trals(!)
  Hvad mine negle angår har de vist sit eget liv…de knækker på kommando -og “sjovt nok” altid når jeg skal ud og luftes😁
  Bliver jeg din testperson vil jeg poste og følge op på det på min Instagram; by_hvidtfeldt (hvis det er okay med dig) da jeg har en del følgere, som sikkert også kunne have glæde af sådan en kur.

  Svar
 33. Iben
  Iben siger:

  Jeg vil rigtig gerne være med. Jeg har fint tyndt hår, og negle der vil flække. Jeg er 54 og udfordringerne er ikke blevet mindre😉

  Svar
 34. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen siger:

  Jeg vil SÅ gerne medteste! Mit ellers kraftige hår er blevet mærkbart tyndere de sidste par år og mine negle er skøre. Meget længe, har de været det. Flækker og knækker… Tager fint en tablet hver dag 😉

  Svar
 35. Kathrine
  Kathrine siger:

  Jeg vil utrolig gerne teste dette produktet sammen med dig.
  Efter jeg er blevet mor og har ammet – og er gået igennem en længere stressende periode med husbyggeri er mit hår blevet kedeligt, tørt og er begyndte at knække (og ikke bare lidt! Så meget at jeg nogen steder har helt babyhår). Jeg plejer at have langt tykt smukt hår til midt på ryggen. Og bevares – det er stadig langt. Men spidser er tynde og grimme. Jeg har prøvet alle former for piller, og olier. Men har desværre ikke fået én mirakelkur til, at få mit flotte hår tilbage. Jeg vil være så overdrevet glad hvis jeg skulle teste om disse piller. Og så er jeg skide god til at huske at tage pillerne ;-)!

  Svar
 36. Cemille
  Cemille siger:

  Jeg vil utrolig gerne teste dette produkt! Jeg har så længe jeg kan huske lidt af virkelig tynde grimme negle som aldrig! kan blive bare liiidt lange da de med det samme flosser og flækker.. samt er der tydelige riller i dem. Jeg spiser sundt og har prøvet forskellige “produkter” der skulle hjælpe på det. Samt så er mit hår meget, meget tyndt og mine krøller gør at det ser let meget slidt ud. Hvis jeg kunne teste dette så kunne jeg måske være så heldig at finde løsningen på mit problem der faktisk går mig en del på som kvinde. ! 🙂

  Svar
 37. Simone
  Simone siger:

  Jeg vil godt nok blive glad for at prøve det. Grundet en lang stresset periode på arbejde, har det nu resulteret i, at mit hår er begyndt at knække. Så jeg har været nødsaget til at klippe 10 cm af mit hår og jeg vil så gerne have længere og sundt hår igen.

  Svar
 38. Lotte
  Lotte siger:

  Jeg har fået utrolig tyndt hår, og grundet stressede perioder har jeg mistet en del hår særligt i siderne. Mine negle knækker let, og ved snart ikke hvad jeg skal stille op med det mere. Jeg ville elske at prøve pillerne sammen med dig 🙂 knus Lotte

  Svar
 39. Ann-Sofie
  Ann-Sofie siger:

  Jeg er gravid med mit andet barn og skal føde om en måneds tid. Efter min første graviditet fældede jeg utroligt meget, og det var faktisk først lige inden jeg blev gravid igen at min hårpragt var tilbage til nogenlunde normal stand. Det ville derfor være dejligt hvis Imedeen tabletterne kunne tage det i opløbet, så jeg ikke skal starte forfra én gang til.

  Svar
 40. Majbrit
  Majbrit siger:

  Uhh det ville jeg gerne teste.

  Jeg har fint porrøst hår og fælder sindsygt meget. Har desuden ret skrøbelige negle, der flækker.

  Svar
 41. Mia Rasmussen
  Mia Rasmussen siger:

  Det vil jeg rigtig gerne prøve. Det sidste halve år har jeg haft store udfordringer med mit hår. Især pandehåret som jeg begyndte at miste havde kun meget lidt i en periode. Det var så slemt så selv frisøren ikke vidste hvad hun skulle stille op. Mit hår er samtidig blevet glansløst og trist at se på. Har brugt en formue på diverse Kure, shamppo olign. Uden det store held. Lige nu spiser jeg silica plus uden den store virkning. Mit håb er at få mit hår tilbage samtidig med det får lidt glans tilbage.

  Svar
 42. Camilla W
  Camilla W siger:

  Jeg vil SÅ gerne være med til at teste Imedeen hair & nails sammen med dig 😊
  Har problemer med at jeg fælder helt enormt med ret tyndt hår til følge. Derudover er mine negle bløde som smør og knækker når der kommer bare en lille smule længde på…
  Har forsøgt mig med en del produkter tidligere til både hår og negle, men intet har virket tilfredstillende.
  Er frisk på en udfordring, som jeg håber kan hjælpe mig af med et træls problem ☺️

  Svar
 43. Pia Hansen
  Pia Hansen siger:

  det vil jeg gerne teste, taber konstant mit hår bruger ellers gode og dyre produkter og gør alt jeg kan for at give mit tynde hår fylde og i håb om at det en dag bliver bedre, syntes det bliver tyndere og tyndere og mine negle knækker konstant, tager eller masser af vitamin piller og spiser og drikke sundt, så jeg forstår ikke at det går så galt, det vil være fantastisk at prøve imedden og se om det kan hjælpe på mine problemer. da jeg er så ked af det pga hår og negle

  Svar
 44. Mathilde F
  Mathilde F siger:

  Det vil glæde mig helt vildt, at teste sammen med dig. Jeg har altid haft tyndt skandinavisk hår, men efter sygdom – er mit hår blevet endnu tyndere og vokser ikke rigtig, samt negle der knækker. Rigtig øv!

  Svar
 45. Bianca Nielsen
  Bianca Nielsen siger:

  Jeg vil meget gerne være med tester 🙂 Jeg har problemer med både negle og hår. Mine negle er meget tynde og revner/ flækker derfor lige så snart de bare bliver en smule lange.
  Vedr mit hår så fælder jeg rigtig meget hvilke jeg er ret træt af og mit hår knækker meget nemt. Når jeg vasker hår falder der tit hele små totter af 🙁

  Svar
 46. Stine
  Stine siger:

  Jeg ville elske at teste tilskudet 🙂 Forhåbentlig få stærkere og sundere hår og negle 🙂

  Svar
 47. Janne Okholm
  Janne Okholm siger:

  Jeg er klar – lykkedes aldrig at få “ordentlige” lange negle. Splintrer altid i lagene…. Så kærkomment forsøg!

  Svar
 48. Henriette Vestergaard
  Henriette Vestergaard siger:

  Jeg vil rigtig gerne være medtester. Jeg har store udfordringer med negle der spalter for et godt ord.

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.