I frigear – en forsvunden bil og en tur til Hamborg!

I frigear – en forsvunden bil og en tur til Hamborg!

I går, da jeg fór afsted fra det ene til det andet, havde jeg lige et kort stop hjemme, hvor jeg lynhurtigt skulle bevare nogle mails og ordne nogle småting. Bilen smed jeg ved fortorvskanten, mens jeg lige hurtigt ilede ind – da jeg kom ud 25 minutter efter, var bilen væk!

Min ret så nye, fine bil (læs mere her), som jeg åbenbart midt i al min STRESS havde forladt i frigear (flot!!!), var trillet ned af vejen, hvor den nu stod i op ad en pille, midt på en af de dér buler på vejen, der skal sørge for, at man sænker farten. En sådan foranstaltning har også, kan jeg nu konstatere, den smarte funktion, at den sørger for, at ens bil ikke løber så langt. I stedet for at lande i det nærmeste vejkryds, stod den midt på vores egen lille lukkede vej.

Der kom netop en enkelt bil, som skulle forbi, mens jeg kravlede fra passagersædet og hen på forsædet for, så nonchalant som muligt at sætte mig bag rettet og bugsere bilen ud af beplantning og vejpiller. Jeg ignorerede den lille lyseblå Fiat 500, havde ikke overskud til at se føreren i øjnene og jeg fandt ingen grund til at smile af noget eller til nogen på dette tidspunkt. Jeg havde nok at gøre med at udtænke en strategi for at komme fri uden at bule bilen unødigt.

Det lykkedes – og mirakuløst var det kun plastiklisten på bilen, der havde taget fra, og farten havde nok heller ikke været ret stor. Puha, intet kunne ses, og jeg overvejede et øjeblik, om jeg ikke bare skulle holde tæt med hele historien.

Her dagen efter kan jeg godt se det sjove i situationen, men også alvoren i, at jeg er så stresset, at jeg kan glemme at sætte min bil i gear eller trække håndbremsen (den bippede endda ret aggressivt, da jeg forlod den, hvilket jeg undlod at forholde mig til). Med andre ord, er mit manta om “Mindre gøre, mere være” (læs mere her) igen blevet overhalet af for mange opgaver, aktivitet og for store ambitioner om at nå alt på ingen tid.

Det er tid at stramme op! I weekenden sætter mig selv i frigear og triller sammen med min kære mand til Hamborg – og jeg glæder mig til at opleve den metropol lige i Danmarks baghave, som så mange taler om. Undervejs må jeg nok bruge lidt tid til at tænke lidt over, hvordan jeg får organiseret mig og skabt nogle åndehuller, hvor jeg kan slappe af, så jeg ikke laver flere ulykker.

Men, når det så er sagt, så jeg glæder jeg mig til at fortælle en hel masse om min weekend i Hamborg. Måske bliver det ikke helt varmt nok udendørs, men udsigten ser i alt fald ikke ud til at fejle noget på vores hotel. Det er et designhotel i britisk stil (men vist også lidt marokkansk inspireret), som ligger centralt i byen, The George Hotel.

George-hotel-hamburg

 

Kærlig hilsen Jeanette

5 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette
  Så fik jeg endelig set Bridget Jones – i søndags med min søster, svoger og niece. Og sikke et glædeligt gensyn – hvor er jeg glad for, at jeg nåede at se den i biografen. Og så på sådan en trist gråvejrs søndag eftermiddag, var det lige, hvad jeg trængte til 🙂

  Håber du har haft en god weekend.

  Kh, Birgitte

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Kære Birgitte,
   Ja, man kan da kun blive glad over sådan en tur i biffen – skønt, du nåede det 🙂
   Jeg havde også en rigtig god oplevelse i fredags, hvor vi var til intimkoncert med Mads Langer. Hold op, hvor er han en fantastisk sanger og musiker – og så sød og nede på jorden. Han er virkelig så nuanceret og dygtig. Og så er der blevet taget et tårn brænde ind, og det er jo også herligt at lave noget praktisk udenfor.

   Mange kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar
   • Birgitte Bonde
    Birgitte Bonde siger:

    Jeg har bare hørt så meget godt om Mads Langer, men aldrig selv oplevet ham. En af mine veninder, har været til to intimkoncerter med ham og siger præcis det samme som dig. Jeg må springe til næste gang lejligheden byder sig i Århus.
    God idé med brænde, det skal der nok bliver brug for:-)
    I går havde jeg en fridag sammen med min søsters børn. Vi var på Samsø – jeg elsker den lille ø, men har aldrig oplevet den i efteråret, men det gjorde den bestemt ikke mindre charmerende. Vidste du godt, at Samsø har verdens største labyrint? Den er endda med i Guinness Book of Record 🙂
    Jeg vidste det ikke, men det var virkelig en god oplevelse. Man kommer rundt i labyrinten ved hjælpe af en quiz og vi (eller helt præcist de unge mennesker) havde valgt temaet “Star Wars” – og de fik os hele vejen igennem, kun med hjælp fra Google et par gange 🙂

    Nå, nu vil jeg snart til træning i FDK – det er vejret vist lige til:-)

    Hav en god hyggelig aften.

    Kh, Birgitte

    Svar
 2. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Ajmen Jeanette…sikke da en forskrækkelse – og samtidig lettelse – det må have været for dig. Først troede jeg, at bilen var stjålet, men “heldigvis” var den kun kørt en lille tur på egen hånd 🙂 Hihi..jeg forstår godt, at du først i dag kan grine af episoden, for den er da lidt sød, specielt når der ikke skete noget 🙂 Men hvor må der være røget mange tanker igennem dit hoved, inden du fandt ud af, hvor bilen var.

  Hvor er det dog en fantastisk idé, at I tager et lille get-away til vidunderlige Hamborg – rigtig godt at du lige “trækker håndbremsen”… 🙂 – og passer på dig selv. Stress er ikke godt for noget og tit opdager man det desværre først, når det næsten er for sent.

  Men GLÆD dig – jeg skal selv til Hamborg den 8.-11. december på juletur med veninderne – jeg har været der rigtig mange gange efterhånden og jeg tror aldrig, at jeg får nok af den skønne by, som ligger så tæt på. Jeg kan se, at I skal bo lige ved Alster See med udsigt til Fjernsynstårnet – jeg kan anbefale en sejltur på søen, det er bare så hyggeligt og afstressende 🙂

  Hvis I mangler et sted at spise, kan jeg også anbefale restaurant EAST – det er et cool sted, men der skal nok bookes bord 🙂

  Rigtig god tur kære Jeanette til dig og din mand – pas rigtig godt på dig selv. Håber du kommer ned i gear – for nu at holde det i temaet for dagens blog 🙂

  Kærligst Birgitte

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Birgitte,

   tusind for søde tanker og gode råd til Hamborg. Dem vil jeg huske – ligesom jeg allerede nu er ved at komme lidt ned i gear igen 😉
   Ja, det var noget værre noget. Tænk, at man kan være så dum! 🙂
   Jeg er meget spændt på Hamborg og gode ideer modtages gerne. I løbet af de næste dage ved jeg sikkert noget mere, og vi er faktisk så heldige at være inviteret af “byen”, så jeg kan få lov at opleve, hvad de har at byde på. En kanaltur er helt bestemt med på programmet. Så der kommer helt bestemt en rapport her på bloggen. Jeg kan nok ikke ligefrem inspirere en garvet Hamborg-besøgende som dig, men hvem ved!
   Du må have en skøn fredag og weekend. Håber, det går godt med din veninde. Måske skal I snart se Bridget Jones?
   Mange kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.