Se indretningen af soveværelset med de nye velourgardiner!

Nu er det blevet tid til at byde indefor og vise, hvordan vores indretning af soveværelset er blevet i det nye hus. Udgangspunket er den blå væg og de nye velourgardiner i den varme brungule farve Warm Cognac fra AndDrape. Jeg synes selv, de to farver er så perfekte sammen.

Noget helt andet er, at jeg troede, at vi tidligere lukkede lyset ude med de hvide hørgardiner (som vi var så heldige at arve fra de tidligere ejere), men nu er der altså blevet virkeligt mørkt i soveværelset, og det er både hyggeligt og godt for søvnen. Jeg kan mærke, at jeg sover tungere! (og som du ser, så er vi ikke sarte med at have hund i sengen – så længe, det er Viola 😉 )

gardin til soveværelse

Sådan så det ud, før gardinet kom op! Lidt for hvidt i hvidt, og det smukke vinduesparti komme ikke helt til sin ret. Lige nu overvejer jeg ovenikøbet om den blå farve skal males på væggen rundt om vinduet også!

Prøv nu at se, hvor luksuriøst, varmt og lækkert, det er blevet, KUN ved at tilføje et gardin i en smuk farve. Jeg synes, rummet er blevet 100 gange mere hyggeligt og “færdigt”. Og de to farver samme, altså…..! ♥♥♥

velourgardiner

Gardinet er bestilt på mål hos AndDrape (koster fra 1.799 kr. inkl. stang), og jeg har valgt dem lange, så de ligger lidt ned på gulvet og ser cozy ud. Det er naturligvis en smagssag og kan også bestilles svævende.
Gulvtæppet er fra A Simple Mess og kan findes her.

Det er også lykkedes at fuldende værket med det smukkeste sengetøj, som passer perfekt til vægfarven (Dove Feather fra Flügger). Sengetøjet er en gave fra Juna og jeg er SÅ vild med mønstret – det hedder Travel og fås i flere meget smukke farver her (reklamelink).

Der skal ikke så meget til. En enkelt farvet væg – eller et gardin – kan gøre en kæmpe forskel i indretningen overalt i boligen.
Så spring ud i det, hvis du føler dig inspireret!

 

smukt sengetøj fra juna

 

7 kommentarer
 1. Anitta
  Anitta siger:

  Hvor er det bare flot!!
  Hvordan fungere det med gardiner hen over radiatoren?? Tager de meget af varmen?
  Vi er selv i gang med gardiner men men de kære radiatore er jo altid i vejen 🙈😃

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Tusind tak 🙂
   Jeg har faktisk slet ikke tænkt over, at det tog varme, så det er åbenbart ikke noget problem for os. På meget kolde dage, kan man måske lægge dem op i vinduet, men som sagt synes jeg ikke, det er noget problem.
   Held og lykke med jeres projekt – gardiner hygger virkelig.
   Mange hilsner
   Jeanette

   Svar
 2. Lykke
  Lykke siger:

  Skønne Viola ❣️ Vi er gået hele vejen og har malet alle vægge i soveværelset en mørk farve. Dertil tunge hørgardiner og hvide `indvendig`…. Det er SÅ hyggeligt ! Hotel-stemning all-over…… Så spring ud i det !!!! ( kræver selvfølgelig at det er et lyst rum )

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Taaaak, ja Viola er her, der og alle vegne :-)(
   Hvor lyder det skønt med mørkt soveværelse og gardiner. Jeg tror også, at jeg må springe ud i en blå væg mere. Hvem ved, måske når jeg hele vejen rundt en dag!
   Det er nu flot med modige rum med farve på alle væggene, så tillykke med det.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.