Uge 13 – Fokus og Favoritter!

Det kan nok ikke komme bag på nogen, at mit overordnede fokus i sidste uge måtte være min mammografiundersøgelse og den kommende lille operation på torsdag, hvor jeg skal have fjernet et lille isoleret område med nogle celleforandringer (DCIS). Heldigvis har jeg ikke kræft, men bliver behandlet forbyggende, så det ikke udvikler sig hen ad årene til noget, som man helst ikke vil have.
Men det har altså fyldt mit hoved mere eller mindre i sidste uge.

Man kan jo lige male en væg i ventetiden….

Den dag, jeg gik og ventede på lægesamtale og afklaring på, hvad der skulle ske, så skulle tiden jo udfyldes med noget. Så jeg malede en væg!!! Praktisk arbejde er altid godt, og man kan jo virkelig se, at der sker noget, når man maler en væg i en mørk farve. I dette tilfælde en meget mørk grå (Neutral Grey 10 fra Flügger).
Prøv selv at se forskellen!

maling af en enkelt væg

Nordal vitrineskab

Vitrineskabet er noget af det allerbedste, jeg har investeret i – du kan finde det hos Nordal.dk

Jeg er HELDIG!

Jeg har været igennem en regulær belastningsreaktion, som jo desværre er helt normal, når en screening viser noget uafklaret, som skal undersøges nærmere. Angst, først og fremmest, men også en kamp for at holde fast i virkeligheden, som jo i mit tilfælde er god, fordi jeg ikke fejler noget og ikke er i fare. Jeg har været bange og irriteret over situationen, haft mindre energi og sværere ved at koncentrere mig. Det meste af min energi har jeg brug på at forstå min diagnose (læs mere her) og på at holde mig selv fast på, at der ikke er nogen fare.

Pludselig fredag aften havde jeg bearbejdet tingene på plads, og jeg har haft det meget bedre siden. Jeg har for alvor forstået, at jeg er rask og bare skal have ryddet en risiko af vejen – og at jeg ikke mindst er HELDIG.
Det er virkelig gået op for mig, hvor heldig jeg er, og jeg er i stand til at falde ned nu og glæde mig over mit liv uden frygt. På torsdag skal jeg – for første gang i mit liv – i narkose og gennem et lille indgreb (først skal jeg lokalbedøves og have indlagt et par nåle, som kirurgen skal styre efter), men alt det fysiske generer mig ikke. Det skal bare overståes. Jeg får sikkert et lille ar bagefter, men herregud – jeg er jo stadig heldig. Og nu bliver der holdt ekstra øje med mig og mit tætte brystvæv, som jeg åbenbart har, og som kan øge risikoen for brystkræft og gøre knuder besværlige at se på en almindelig mammografi. Jeg siger det lige igen – jeg er HELDIG! Og i dag er energien vendt tilbage og ansigtet har igen fundet sine normale folder.

Til bryllup

bryllupskage

Findes der skønnere fester end bryllupper? ♥
I lørdags var der bryllup i min familie, da fætter Nils fik sin skønne Britt. Det er jo ikke hver dag, der er bryllup i familien, i alt fald ikke i min, så det var en stor dag.
Jeg var fotograf og dokumenterede hele dagen – lige fra gommens venten i kirken til brudevalsen. Jeg elsker at fotografere, og jeg var meget beæret over tilliden. Endnu mere beæret var jeg over at sidde ved siden af gommen til festen!
Her er det nu Sten og jeg, der er fanget til receptionen efter vielsen.

Jeanette og Sten Hylleborg

Her er vi til receptionen inden middagen – jeg i min elskede blå blondekjole fra Signe Bøgelund.

Ugens favoritter – der er mange, og de er på vej!

Jeg har mange beautynyheder og favoritter stående klar, som jeg vil fortælle dig om de næste par uger – så stay tuned. Om lidt kommer een af dem endda som månedens læserpræmie.
Men i første omgang vil jeg udnævne denne uges favorit til håndcremen fra Raunsborg – jeg har selv været i haven i dag og vaske og gøre havemøbler klar her i solen, og mine hænder skreg på en god håndcreme bagefter! Jeg må sige, at denne her Hand Cream Nordic er fantastisk god – også til prisen – den dufter lækkert, og den trænger lynhurtigt ind uden at fedte, og så bliver hænderne næret og glattet med det samme. (125 kr. hos Raunsborg her).

Raunsborg håndcreme anbefaling

Du kan i øvrigt smutte over på Instagram og se, hvordan jeg har fået nogle af mine fine køb fra Indien ud og pynte i haven i dag. Nu hvor solen rigtigt er kommet og foråret føles kommet for alvor 🙂

♥♥♥♥♥

Nu er det vist snart ved at være tid at finde en heldig læser, der skal forkæles med SachaJuan kropsprodukter – og inden længe er der en super lækker nyhed fra Peter Thomas Roth på højkant.
Og så høres vi selvfølgelig ved om det ene og det andet.

  4 replies
  1. Tina
   Tina siger:

   God formiddag kære Jeanette,
   godt at høre at det ikke er kræft og at de kan forebygge, så du bliver bedre stillet.
   Jeg kan godt forstå, at du røg ned og havde de frygteligste tanker, det får man, når tanken og kræftrisikoen rammer.
   Jeg fik jo en CMvirus med hepatitis sidste år og det tog 10 mdr. med lav energi, så fik jeg ondt i halsen mere og mere og for ca. 3 uger siden fandt vi en stor knude på den ene side af halsen.
   Jeg har været ved speciallæger og er scannet og er nu henvist til kræftpakke, det er noget skidt og jeg føler også en form for belastningsreaktion – det er dog forbudt at være syg i min region, her skal vi bare tage os sammen – lettere sagt end gjort.
   Men vejret er smukt og her er mange opgaver på gården, så det er bare om at finde de små lyspunkter 🙂
   Tillykke med din fætter og hans kone, sikke en flot kage 🙂
   Jeg vil ønske dig pøj pøj på torsdag og håber de får det hele med, så du kan gå en tryg fremtid i møde!

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Kære Tina,
    Mange tak for din søde hilsen.
    Som jeg skriver, så er jeg jo heldig, og jeg glæder mig til at få det hele overstået på torsdag. Jeg føler virkelig med dig og alt det, som du går igennem – og jeg forstår så inderligt godt, hvad du føler.
    Det er forfærdeligt og kræver en stærk psyke at komme over. Men jeg er sikker på, at du kan klare det med dit positive fokus, og jeg ønsker dig al mulig held og lykke med undersøgelserne.
    Kærlig hilsen
    Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.