Indretning, glas og service til båden

Indretning, glas og service til båden

glas-plast-baad

Jeg har virkelig glædet mig til at vise jer vores nye (9 år gamle) båd, nu hvor den, siden ankomsten den 23. august, er blevet skuret og skrubbet og gjort til “vores”. Jeg må blankt erkende, at min interesse er lidt mere for de små hyggelige detaljer end fendere, liner, reb og motorolie, så jeg er glad for at hr. Hylleborg tager slæbet på alt det tekniske.

Eftersom, han desværre p.t. døjer med et dårligt knæ, og for tiden går med krykke, er der også sket det, at jeg automatisk er blevet dén, der springer rundt og klare fortøjningerne – og sjovt nok, så elsker jeg det. Jeg synes simpelthen, det er så fedt at balancere rundt og hoppe af og på, og være lidt adræt og praktisk. Her er jeg i mit es!

motorbaad-askeladden-705

Når det kommer til indretningen af båden var min allerførste tanke, at forplejningen jo skal være i orden om bord – og dermed også servicen i form at glas, tallerkner, skåle m.v. Bestik har jeg bare snuppet med hjemmefra, det går jo ikke i stykker i søgangen – men resten har jeg været ude og finde i melamin og akryl. Jeg gider altså ikke plastik og pap – det skal kunne genbruges, og det må også gerne være lidt lækkert. Jeg kunne ikke finde noget traditionelt camping- og sejlerudstyr, som rigtigt tiltalte mig, men så kom jeg til at tænke på Rice. Selvfølgelig, hvem andre end RICE?

rice-melamin

Rice er jo eksperter på melamin i lækkert design i flotte farver, og det altså bare at gå ombord i deres webshop, hvad enten det er båd, have, camping eller boligen og køkkenet i al almindelighed, man søger noget til.
Den allerbedste overraskelse var nok de fine “krystalglas” i akryl. Dem bliver der lagt mærke til om bord!
Vinglassene koster 55 kr. her. Høje drikkeglas koster 49 kr. her.

service-glas-til-baad

Til vores størrelse båd, hvor vi nok typisk vil være max. 4-6 stykker om bord, har jeg forsøgt at sjusse mig frem til, hvad vi ville få brug for, og indtil videre holder det meget godt: 6 drikkeglas, 6 vinglas, 12 tallerkner, 6 høje kopper til te og kaffe MED låg og et skålsæt med fire opbevaringsskåle med låg og to tag-skeer. Alt fra Rice.

Lad mig lige zoome ind på kopperne, for de er altså som skabt til sejlads med de tilhørende låg. Det skvulper jo altså noget rundt, når man først sejler og har fart på.
Jeg har faktisk også hørt i min øresnegl, at Rice kommer med en dedikeret bådserie her til efteråret. Den bliver spændende at se!

Kopperne fås i flere designs, og jeg har blandet blå, grønne og pink med tilhørende låg. Kopper koster 69 kr. og låg 29 kr. her.

krus-med-laag

Til sidst skal I lige have et kig ned i den nyskurede båd. Udover al den fine service, har jeg kun investeret i en Pappelina måtte med stjerne, som bare var et musthave! Et par puder med striber hjemme fra gemmerne gør underværker – og LED-lyset nederst, der skaber hygge uden brandfare, fås såmænd på min egen webshop. Der skal kun nogle få, men velvalgte ting til, før båden ser lækker ud og man føler sig hjemme. Vi har dog kig på et lidt større bord, så vi kan få plads til at dække op med alle de fine ting!

baad-indretning

indretning-motorbaad


stearinlys-motorbaad

Kærlig hilsen Jeanette

  3 replies
  1. Alexandra
   Alexandra siger:

   Virkelig flot båd og er helt vild med dekorationerne – især glassene og puden med det amerikanske flag på! Hvor er den fra?
   🙂

   Svar
   • Voksenlivsstil
    Voksenlivsstil siger:

    Hej Alexandra,
    Tak skal du have – puden er af ældre dato, men jeg er også vild med den. Kan desværre ikke finde den mere 🙂
    Mvh
    Jeanette

    Svar
  2. Susan
   Susan siger:

   Super lækkerer ting til jeres nye “barn” det er så hyggeligt, vi har haft en kæmpe båd til den sank pga. Noget med nogle søventiler😢Men har da talt om at vi igen skal ha en men nu kan vi ligeså godt vente til foråret. Held og lykke med den👍🏻

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.