Jaderullen – derfor skal du bruge den!

Jaderulle – derfor skal du bruge den!

jade-rulle

Jeg har virkelig taget jaderullen til mig som en fast del af min daglige hudpleje. Nu skal du høre hvorfor – og hvordan den bruges!

Jeg har længe haft kredset om og været meget draget af de smukke jaderuller, som jeg efterhånden har set godt omtalt så mange steder. De stammer fra Kina og har i århundreder været brugt til at stimulere mikrocirkulationen og afspænde muskulaturen i ansigtet. Kunne det virkelig være noget, eller er det bare noget pjat?

jaderulle-dobbeltJeg har nu brugt min jaderulle i 2 uger, og den er flyttet ind som en permanent del af mine skønhedsfavoritter. Ikke alene pynter den på badeværelset – nok så vigtigt er, at det er et effektivt lille ekstra element, som meget naturligt kan inkorporeres i den sædvanlige rutine.

Virker jaderullen

Allerførst, vil du sikkert gerne vide, om den virker. Og det gør den på flere områder. Den sætter gang i cirkulationen og virker afslappende på muskulaturen, så huden bliver glattere og får en flot glød. Og så bruger jeg den også til at rulle serummer, olier og cremer ned i huden med. Jeg får arbejdet produkterne ind samtidig med, at jeg giver huden en dejlig og effektiv lille massage.

Sådan bruges en jaderulle

Mine jaderulle har en stor og en lille rulle, så jeg både kan tage større områder i ansigtet og komme ind i krogene omkring øjnene og munden. Man finder hurtigt ud af, hvad der passer en – og der er i det hele taget ikke rigtigt nogle regler for at bruge den. Længere nede kan du læse mere om, hvordan du kan gøre.

jaderulle-lille

Jeg har en slem spænding ved det ene øjenbryn, inde ved næsen, som allerede har affødt en tydelig lille rynke i den side. Derudover er stedet ømt, hvis jeg trykker på det.
Rynker mellem øjenbrynene kommer netop på grund af muskelsammentrækninger over næsen og øjenbrynene, der efterhånden kan blive mere eller mindre permanente. Men man behøver ikke ty til botox for at løse op for problemet. Jaderullen kan hjælpe rigtigt godt til, fordi den har en afslappende og beroligende effekt på musklerne – og nogle kalder den faktisk også botox på rulle.

Efter et par ugers rulning på området morgen og aften – og ind imellem, hvis jeg har trængt til en lille afspænding – er ømheden blevet væsentlig mindre, og det samme synes jeg også begynder at gælde for den lille dumme rynke. Jeg synes også, at den har en god effekt på hudens generelle tilstand, og jeg ruller fx langs kæbelinjen, hvor huden har en tendens til slaphed med tiden. Også den svære hals får en tur med den store rulle. Intet er andet end behageligt, så det er en ren win-win.

Rullen er også dejlig, hvis man fornemmer en begyndende hovedpine, eller hvis man er træt og spænder i ansigtet. Læg den i køleskabet, eller køl den under vandhanen, hvis du har brug for en kølende effekt. Jeg kan omvendt også finde på at varme den op under den varme hane for at give mig selv en beroligende, varm og blød følelse.

jaderulle-stor

Det tager netop et stykke tid, et par uger i mit tilfælde, før man begynder at fornemme den opstrammende effekt og bedre glød fra den daglige styrkelse af cirkulationen i huden. Jeg ruller morgen og aften på afrenset hud i ansigtet og på halsen. Gerne 5-10 minutter, men jeg benytter tiden til at rulle mine produkter ind i huden samtidig, og det giver en fantastisk effekt. Jeg synes virkelig, at det sætter prikken over i’et, at de bliver masseret jævnt ind, samtidig med at cirkulationen i huden bliver stimuleret og musklerne afslappet.

Jeg bruger ikke noget bestemt mønster eller metode, men ruller intuitivt i alle retninger i hele ansigtet og giver lidt ekstra fokus på problemområder og især muskelspændinger.

Endelig kan man sige, at der her er tale om et nærmest uopslideligt lille skønhedsmiddel, som ovenikøbet pynter på badeværelset, og koster 299 kr. Jeg blev draget – men jeg har bestemt ikke fortrudt.

Min jaderulle fås hos Spashop.dk her(reklamelink)

5 replies
 1. Bettina Hjort
  Bettina Hjort siger:

  Hej Jeanette.
  Jeg blev jo så inspireret af dit indlæg, at jeg fik købt sådan en jaderulle, og hold da op, nu har jeg brugt den i omkring 2 måneder og sikke en forandring. Når jeg står op om morgenen er mit ansigt fuldstændig glat, jeg har ikke en rynke – og jeg er altså 47 år. Alle burde invisterer i jaderulle, den er som du skriver, botox på rulle. Jeg bruger den morgen og aften – og når jeg ellers føler for det. Tak for super inspirerende indlæg.

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Kæreste Bettina,
   Tusind tak for din kommentar. Det er bare så dejligt at høre, at ideerne kan bruges – og fedt at høre dine gode erfaringer og hvordan du bruger jaderullen!
   Den kan virkelig tage de miniske linjer, som kommer af de små spændinger, vi har i ansigtet, og det er jo en fantastisk effekt, du har.

   Svar
 2. Linette
  Linette siger:

  Jeg vil lige give et tip. I stedet for at købe den til 299,- eller dyre endnu, så bestil den over eBay. Jeg har selv kun givet sølle 6,-, og den fungerer ligeså fint og ligner den anden på en prik 🙂

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Hej Linette,

   Tak for tippet. Det er altid spændende, hvad man kan finde rundt omkring på ebay og andre steder, og nogle gange kan man jo være super heldig, at det lever op til forventningerne som i dit tilfælde.

   Rigtig god dag.

   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.