Jeg er i det nye nummer af IN

Jeg er i det nye nummer af IN

I dag kom det nye novembernummer af Månedsmagasinet IN på gaden, hvor jeg er med i serien Kvinder med stil. Jeg er glad og stolt over at være blevet spurgt om at være med i det lækre magasin, og jeg synes faktisk at billedet er super fint og ligner mig godt – som jeg kan gå og at se ud i “det virkelige liv” (hvilket også er meningen fra IN’s side). Så det kan jeg bestemt stå inde for, selvom jeg selvfølgelig ikke er top stylet hver eneste dag!

Jeg håber, du har lyst til at tage et kig i bladet – det er et lækkert nummer – og læse mere (og se billedet ordentligt)!

Her kan du læse eller genlæse om mine tanker tilbage i august, da billedet blevet taget.

4 kommentarer
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Jeg bliver 50 i april – lidt vildt synes jeg faktisk også selv.
   Ja, stop du hellere rygningen, den sikre vej til rynker 😉

   Knus og tak
   Jeanette

   Svar
 1. Trine Lesemann Amstrup
  Trine Lesemann Amstrup siger:

  Wauw, du ser så godt ud! 🙂 Siger man “tillykke med artiklen” ? Det gør man vidst – tillykke!
  KH Trine 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.