Julekalender i skønhedens tegn!

Julekalender i skønhedens tegn!

reklame-blogNu varer det altså ikke ret længe, før det går løs med julemåneden, og adventskranse, kalenderlys og pakkekalendere skal på plads! Jeg er så heldig, at jeg allerede nu – på barnligste vis – kan gå og glæde mig over denne her utroligt smukke julekalender, som jeg har fået i gave fra Decléor. Den er – udover det lækre indhold – sådan en af slagsen, der ikke ligefrem er svær at få til at passe ind i indretningen, og det gør jo bestemt ikke noget ♥

decleor-pakkekalender
2017 kalenderen har navnet Hallo December, Surprise me, og hvem kan ikke have brug for at blive overrasket med lækker hudpleje, velduft og velvære hver eneste dag op til jul? Alene det at tage de aromatiske dufte fra Decléor ind, kan berolige det stressede julesind for en stund ♥

Decléor julekalenderen 2017 indeholder produkter til en værdi på 2.780 kr. blandt andet fra de populære serier Hydra Floral og Aurabsolu. Prisen for kalenderen er 695 kr. hos Magasin.

decleor-julekalender-2017

Navnet Surprise Me skal i øvrigt ikke tages bogstaveligt – for de er faktisk ikke blege for at vise, hvad du får for pengene. Både på billedet på Magasin.dk, men også med beskrivelser bag på æsken. Man kan jo bare lade være med at læse og lade sig overraske, men der er ingen tvivl om, at det kan blive en december fyldt med velvære og forkælelse.

decleor-julekalender

Julekalenderen er virkelig, virkelig smuk med blomsterne i guld, og produkterne kan man bare ikke gå galt i byen med. Jeg vil gerne se den kvinde, der ikke vil nyde de her produkter, som i øvrigt er milde og passer til sart hud. De er spækket med plantearomatiske ingredienser, der fugter, beroliger, afbalancerer og opfrisker huden.
Decléor er kendt for at kombinere den moderne hudplejeteknologi med aromaterapi og inspiration fra gammel kinesisk lægekunst. Produkterne er derfor både effektive og giver velvære på flere planer, og duftene er altid helt suveræne til nydelse og afslapning. Så her en en julekalender, der uden tvivl vil gøre lykke hos kvinder i alle aldre, der er vilde med hudpleje.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.