Kom indenfor – i det nye badeværelse!

Så er jeg klar til at byde velkommen indenfor i vores helt nye drømmebadeværelse! Der mangler lidt på væggene, men ellers er det klar og helt som det skal være! (Jeg skal indrømme, at billeder til væggene er den del af indretning, som falder mig sværest og derfor kan tage lidt tid).

På billedet kan du se resterne af det gamle badeværelse, som var ude i venstre side. Vi har fjernet væggen ind til et gennemgangsværelse ved siden af. Det oprindelige badeværelse var kun 1,2 meter bredt, så det var oplagt at slå de to rum sammen for at få bedre plads. Forenden af rummet, som du ikke kan se på billedet, var der et stort hak ind med bruseniche, som vi har bevaret og du kan se længere nede.

Sådan ser det så ud i dag!

Med store moderne og lidt rå keramiske fliser – super godt valgt af min mand – badmøbler fra Multiform og armaturer fra Dornbracht. Sanitet fra Geberit/Ifö.
Det her er vores luksusbadeværelse, hvor vi har valgt at give os selv den ypperste kvalitet (og så har vi det gamle makeover badeværelse nedenunder, som du kan se her).

Jeg har naturligvis en del tingeltangel stående, som de flest af os jo har i det virkelige liv 😉 Tæppet (fra Nordal) kommer nok til at være der lidt on and off, men lige nu synes jeg, det hygger og giver varme til det store rum. Puffen er jeg bare helt vild med at have i rummet, hvor den både giver kant og er skøn at sidde på (den er fra Jotex).

Nu skal du lige for sjov se den tegning, som arkitekten fra Multiform i Lyngby lavede til os (se mere i indlægget her) – og se så det færdige resultat nedenunder!


Jeg er meget glad for Multiforms forslag om, at jeg fik et stort vitrineskab, hvor jeg har overblik over alle mine produkter.


Som blogger skal der være plads til test af lidt af hvert! Hvordan jeg så når op til øverste hylde kan du se her 😉
Jeg har nemlig fundet den flotteste taburet i røget eg, som passer til badmøblet, fra Via Cph. Den hedder OTTO og fås med i mange flotte farver (find den her). Jeg har valgt den olivengrønne, som passer fint med lidt grønne planter i rummet. Derudover har jeg valgt blå håndklæder også for at bryde det grå.

Badmøblet er i røget eg, som giver noget varme og maskulinitet til rummet.

Som kontrast har jeg valgt en kridhvid bordplade med integrerede vaske i corian, som er slidstærkt og nemt at holde. Væggene er tonet i en lys grå for, at det ikke skulle virke for hårdt (læs om mine farvevalg til huset her).

Jeg skal i øvrigt lige nævne, at badmøblet har de lækreste dybe og rummelige skuffer. Alt er håndlavet (i Danmark) og massivt ♥

På gulvet og i brusenichen har vi valgt en fantastisk smuk porcelænsflise fra Kronos (købt hos Byens Fliser og Sanitet).


Til brusenichen har vi valgt fliserne i kæmpeformat, så der kun er vandrette fuger i hjørnerne. Murerne var ikke henrykte, men op kom de, og jeg synes resultatet er lækkert og lidt spa-agtigt. Vi valgte i sidste øjeblik en glaslåge fra og nyder i stedet den åbne bruser. Det er iøvrigt også lettere at tørre lidt af på gulvet fremfor en hel glasvæg!

Armaturet fra Dornbracht er bare den vildeste luksus. Smukt og enkelt, men også noget, der bare i brug er fantastisk. Der er ingen slinger med noget som helst, og jeg forstå til fulde, hvorfor så mange luksushoteller indretter med Dornbracht.

Brusearmaturet er i øvrigt til låns og bliver udskiftet inden så længe, så det kommer til at passe med vandhanerne. Vi har simpelthen valgt det nyeste nye, som er mørk platin, så det hele er end ikke landet i DK endnu. Men det kommer de så og udskifter for os, hvilket må siges at være god service!

Vandhanerne er en nye model fra Dornbracht, som hedder Vaia. Jeg er vild med, at den har klassiske referencer med krydsgrebene på hanerne, og samtidig er moderne og enkelt – og lidt råt. Ligesom fliserne er metallet Stens valg, så badeværelset også har fået noget maskulint over sig, og det synes jeg giver et godt miks.

Jeg har, som tidligere nævnt, valgt blå håndklæder som en kontrast til det grå, og jeg synes, at Juna har den perfekte farve. I det hele taget er jeg lidt forelsket i deres Diamant serie, som du kan se i flere lækre farver her. Den skarpe iagttager har selvfølgelige allerede spottet den matchende bademåtte!
Håndklædestativet brugte jeg tidligere til tøj, men nu er der masser af plads i rummet til at bruge den til håndklæder, hvilket jeg synes er en lækker løsning. Stativet fandt jeg tilfældigt en dag i et butik, der skulle lukke og derfor solgte alt, så jeg aner desværre ikke, hvor den er fra.

Ikke helt uvæsentligt er der så toilettet, hvor vi valgte den væghængte løsning fra Ifö i modellen Spira Art, som jeg synes er så fin i designet. Desuden tiltalte ikke mindst rengøringsvenligheden mig, og det har bestemt ikke skuffet. Den har en særlig overflade, der er ultranem at rengøre, og er uden skyllekant, som normalt er så svær at holde ren. (du kan finde toilettet og læse mere her).

Indbygningscisternen er fra Geberit, og det gav mulighed for en touchfree betjening, hvor man bare sviper hånden hen over hhv. stort eller lille skyl (og så giver den et hyggeligt lille blå nattelys, når man nærmer sig toilettet – mindre detalje, men fint er det!). Den hedder Sigma 80 og den finder du blandt Geberits betjeningsplader her.

Nu har du vist fået alle detaljer, og jeg håber, der er noget, du måske kan bruge som inspiration.
Skulle jeg have glemt noget, eller vi du spørge om noget, så skriv endelig en kommentar.

10 replies
 1. Anette Ninon
  Anette Ninon says:

  Tillykke med det smukke resultat, det er virkelig elegante og samtidig hyggelige rum, skønt at i er nået så meget inden vinteren.
  God weekend

  Svar
 2. Tove Borritz Witt
  Tove Borritz Witt says:

  Kære Jeanette,

  Det er blevet så lækkert – helt som forventet, sikre valg, sikker stil❤️❤️❤️ Tillykke glæder mig til at se det hele IRL.
  Knus Tove

  Svar
 3. tina/mormormedstiletter
  tina/mormormedstiletter says:

  Virkeligt fedt lavet!
  Vi er selv i gang med renovering af en finca her i Andalusien og det trækker da godt nok også tænder ud.
  Her er håndværkerne ikke helt så nemme at styre som i DK 😉

  Svar
 4. Tina
  Tina says:

  Waou så flot, enkelt og elegant:-)
  Jeg håber de smukke store fliser er nemme at holde pæne.
  Tillykke med jeres stilfulde badeværelse og en dejlig weekend ønskes:-)

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Mange tak, Tina 🙂
   Fliserne er SUPER nemme og har en helt glat og blank overflade, der bare skal køres over med moppen. Kunne ikke være nemmere. I bruseren tørrer vi lige af, når vi har været i bad for at slippe for kalk, og det er intet problem.
   Ha en rigtig skøn weekend!
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.