Kult øjenskyggen Naked Palette – 12 i een

Kult øjenskyggen Naked Palette – 12 i een

Naked Palette fra Urbay Decay er blevet et must have inden for øjenskygger, og med de 12 forskellige farver er man godt dækket ind i flere år og til enhver lejlighed.
Jeg foretrækker de lyse neutrale farver til hverdagsbrug og supplerer med de mørke til fest, eller hvis jeg bare har lyst til at forme øjet lidt ekstra. Der er 12 gode farver, som du kan kombinere og eksperimentere med i ét væk. Læg fx en neutral skygge på hele øjenlåget alene for et enkelt elegant look. Eller suppler med globelinjen og over låget, og langs vippekanten alene, eller som supplement til din eyeliner. Prøv også med de mere mørke farver til aften og fest. Der følger en ganske udmærket pensel med.

Jeg har Naked Palette 1, og der er selvfølgelig nogle farver, jeg bruger mere end andre. Nogle er med glimmer og andre uden, og i starten foretrak jeg mest de neutrale og matte øjenskygger, som er helt geniale. Efterhånden får man dog lyst til at eksperimentere med nogle flere af skyggerne. Og med en pris på 335 kr. for 12 øjenskygger, så går det nok, hvis der er enkelte, man går udenom.
Der er også en Naked Palette 2 med flere beige nuancer og gode mørke farver til smokey eyes.

Du kan få Naked Palette eller Naked Palette 2 på Lookfantastic.com til 37 £ (gratis fragt).

 Naked Palette Naked Palette2

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.