Let Love Rule – ny blog, der taler verden op!

Let Love Rule – ny blog, der taler verden op!

let love rule

Jeg vil gerne præsentere dig for en helt ny blog, LetLoveRule.dk. Den er skrevet af Nan, som er et af de fineste mennesker, jeg kender.

Nan er begyndt at blogge, fordi hun synes, at der er alt for mange i dag, der taler verden og hinanden ned. Hun kendte egentlig ikke specielt meget til blogverdenen, men hun er et aktivt og dynamisk menneske, der brænder for at kommunikere – både i skrift, men også i tale, hvor hun bl.a. indtaler lydbøger.
Overrasket er hun blevet over, hvor meget der ret faktisk er at hente i mange blogs – noget, som flere og flere voksne kvinder får øjnene op for. Og hun har kastet sig ind i at skrive selv på en lidt anderledes og meget givende måde.

Det er blevet så let at være negativ og helt ukritisk nedgøre andre, som man ikke lige er enig med. I stedet sætter hun fokus på det gode liv og på at tale verden op. Det gør hun med dejlige, små og store, livsbekræftende historier fra sit eget liv – det hele udstråler på fineste vis hendes glæde over livet, og hendes kærlighed til sproget og i den vigtighed, som hun synes, der ligger i, at vi taler ordentligt.

cropped-nan-37x

I dagens blogindlæg afslører Nan, hvem hun er – eller rettere, hvem hun er datter af. Noget, som bestemt ikke altid har været let.  Nan er Nan, uanset hvad, men hun er rundet af en kvinde, som mange har en mening om – og som ikke altid udtrykker den lige fint – og det været med til at gøre hende til dén, hun er i dag. Et varmt og socialt menneske ud over det sædvanlige, flittig og energisk, solidarisk og positiv. Du kan lære meget mere om Nan og opleve hendes fine og kærlige univers på LetLoveRule.dk.

Kærlig hilsen Jeanette

4 replies
 1. www.bydianawi.com
  www.bydianawi.com siger:

  Kære Jeanette,
  Apropos voksne blogs! Du har ret i at vi ikke er ret mange… og det er en skam! For hold da op, hvor er der meget at hente fra blogs!
  For at samle alle danske blogs 40+++ i et netværksgruppe, har jeg oprettet en gruppe på facebook af samme navn.
  Jeg håber stedet bliver et forum, hvor vi kan netværke og få overblik over hvor mange vi egentlig er. Og hvem vi er.
  Gruppen hedder: Dansk netværksgruppe for voksne bloggere fra 40 år og opefter. Hvis du skulle have lyst er du velkommen til at joine gruppen. Del endelig denne besked, hvis du kender nogen som passer ind i målgruppen.
  Kh Diana

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Diana,

   Hvor fint, at du skriver. Ja, vi er bestemt ikke mange, men mon ikke, at der er stor udvikling i vente for både voksne bloggere og læsere?
   Jeg kan desværre ikke finde gruppen på FB – vil du sende et link?

   Kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar
   • www.bydianawi.com
    www.bydianawi.com siger:

    Hej Jeanette,
    Jep, det vil jeg prøve. Her kommer det: https://www.facebook.com/groups/1121106274666987/
    Du kan bare kopiere og sætte ind i din browser, hvis ikke linket virker.
    P.S. Forleden fandt jeg ud af – helt tilfældigt at vi har en fælles bekendt/ven. Kenneth Lee var hjemme hos os, og vi talte om blogging og blogs. Og helt tilfældigt nævnte han “Voksenlivsstil” og jeg sagde: Aj, den følger jeg! 😉 Sjovt! Verden er altså lille…
    Kh Diana

    Svar
    • Voksenlivsstil
     Voksenlivsstil siger:

     Hej Diana,
     Ja, det var da pudsigt 🙂 Danmark er sandelig et lille land!
     Jeg har sendt anmodning til gruppen.
     Ha’ en skøn dag.
     KH Jeanette

     Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.