Lifesavers til hår og hud i vintertørheden

Lifesavers til hår og hud i vintertørheden

Kan du også mærke, at vintertørheden er sat ind og påvirker både håret og huden? I vintertiden gør kulden – og tørheden både udenfor og indenfor – at vi har behov for mere fugt. Her får du et par tips til både en hårserie og en creme, der giver ekstra god pleje og beskyttelse.

nounou-toert-haar

Kender du det, at håret pludseligt kan trænge til en lifesaver? Jeg synes, at mit var blevet tørt og kedeligt – og de hårserier, der plejer at være mine yndlings, er desværre blevet ændret og har fået kraftigere dufte. De er bare ikke lige så gode længere.

Men NU har jeg fundet den perfekte afløser, der dufter mildt, plejer og gør håret virkelig blødt og lækkert, og let at rede ud, uden at tynge det. Serien hedder NouNou fra Davines, og den blev lige præcis det, jeg havde brug for. Nu er mit hår let og blødt igen (desuden klør min hovedbund ikke længere!).

Der findes både hårkur og conditioner i serien – begge dele er super gode, men næste gang vil jeg nøjes med kuren, som er fantastisk til mit hår, der har naturligt fald og tendens til tørhed. Den plejer og gør håret meget blødt og lækkert uden at være være for tung.
Lige nu er der et super tilbud på 1 shampoo og 2 hårkure til kun 225 kr. (normalpris 460 kr.) hos Nicehair.dk her(affiliate link)

sos_cream_phformula
Huden kan virkelig også mærke både vinterkulden og den lavere luftfugtighed både ude og inde. Du har måske allerede bemærket lidt mere tørhed og et behov for lidt større mængder fugt og pleje.

Når jeg skal udenfor i længere tid, fx at gå eller cykle, så giver jeg ansigtet “overfrakke” på i form af den unikke SOS Rescue Cream fra pHformula. Jeg bruger den også de dage, hvor jeg bare kan mærke, at huden trænger til lidt ekstra fugt. Og så deler jeg den med min mand, som jeg har lokket til at bruge den. Den er nemlig også en ideel “mande-creme” og efter et par ugers brug har han virkelig overgivet sig til den! Den fugter hans hud rigtigt godt – vel at mærke uden at fedte!

SOS cremen er parfumefri og udviklet til både tør hud og meget sensitiv hud. Den lægger en genial usynlig hinde på hudens overflade, der beskytter mod vind og vejr. Det utrolige er, at den ikke føles fedtet eller i det hele tages kan mærkes på huden – andet end, at den bare bliver blød, blød, blød…..

pHformula fås kun hos kosmetologer – se forhandlerlisten her.

 

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.