Mere indretning – når tingene får nyt liv

Mere indretning – når tingene får nyt liv

Når man flytter, kommer mange af ens møbler og ting og sager til live igen.
Man får lejlighed til at ryste posen godt og grundigt og retænke sin indretning, fremfor bare at sætte tingene, hvor man plejer.

Man kan nærmest give tingene et nyt liv ved at flytte dem til nye rum og give dem nye placeringer og måske nye funktioner. Også selvom man ikke ligefrem flytter, kan det være sjovt ind imellem at flytte lidt rundt på tingene og se dem i et nyt lys.

Denne lampe (fra Riviera Maison) har faktisk ikke fået en ny placering, men den har fået nyt liv, fordi vores nye entré er større og lysere. Nu lægger man ligefrem mærke til den, og folk spørger, om den er ny.

indretning_nyt liv6

Den franske vaskebænk har til gengæld tidligere stået i haven og er nu kommet til ære og værdighed indenfor.

indretning_nyt liv3

 

Konsolbordet har fået en stol foran og har fået et nyt liv, hvor man kan sidde med sin computer eller med en bog. Det stribede tæppe er flyttet fra entré til stue (det kunne vendes og var helt fint og nyt på den ene side).

 

indretning_nyt liv2

 

Min elskede bladholder fra Foxy Potato (eller moderne tallerkenrække, som jeg også har kaldt den), er gået fra kogebogsholder i køkkenet til super lækker og hyggelig hylde i soveværelset.

 

indretning_nyt liv5

 

En lampe fra det tidligere gæstetoilet er med til at skabe et hyggeligt hjørne.

 

indretning_nyt liv4

 

Og til sidst et kig ind i min webshop Best of Nordic‘s lager – her har vores gamle køkkenbord med hjul fået et nyt og særdeles velkomment liv som pakkebord. Luksus!

 

indretning_best of nordic

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.