Min favorit forårsgarderobe fra Elinette

Min favorit forårsgarderobe fra Elinette

Elinette

Det danske mærke Elinette laver elegant og feminint kvalitetstøj til moderne voksne kvinder, der ønsker at føle sig både stilfulde og komfortable.

Elinette har bedt mig om at sammensætte mine favoritter i den nye SS2014 kollektion, og det er en opgave, jeg med glæde går til. Tøjet er nemlig af en skøn kvalitet, voksent og klassisk, men stadig smart. Jeg har valgt at sammensætte 2 sæt, som tilsammen kan mikses på kryds og tværs, så man får en hel grundgarderobe ud af det, der kan bruges både til hverdag, på jobbet og til fest.

Sæt nr. 1.

Elinette blondebluseElinette_leopardbuks

Elinette_kort jakke

Et klassisk og elegant sæt med fine finesser og et moderne tvist med leopardbukserne (999 kr.). Den hvide smukke blondebluse (699 kr.) kan bruges både til hverdag og fest – til alt fra jeans til nederdel – og er smuk under den sorte jakke. Derudover synes jeg, at blondeblusen og leopardbukserne er et interessant og moderne miks.
Den korte jakke (1.500 kr.) passer fint til de lidt baggy leopardbukser og gør looket mere stramt og elegant. Bemærk i øvrigt det fine feminine skød på jakken.

Sæt nr. 2

Elinette_leopardbluseElinette_Sort nederdel

Det andet sæt, jeg har valgt at sætte sammen, er noget så simpelt som en klassisk – men meget aktuel – nederdel (899 kr.) og skjorte (999 kr.). Nederdele er in, og denne længde ikke mindst. Med leopardtoppen fås igen et ekstra moderne look, en deltalje, der viser, at man følger med moden.  Jeg ville sætte skjorten ned i nederdelen for at skabe et mindre skødesløst og mere elegant udtryk.
Med et par høje sko eller sandaler eller en kort støvle, vil looket være meget, meget enkelt og flot til fest, men samtidig kan det sagtens bruges til hverdag og på jobbet.

Alle de forskellige dele i de to sæt kan mikses. Nederdelen og jakken sammen til et meget elegant sæt med enten blonde- eller leopardblusen inden uden.  Og hvis du skal være helt fremme på moden, så brug leopardsættet sammen som på billedet herunder.
Det hele kan selvfølgelig bruges både med og uden jakken.

Elinette_leopardsæt

Se mere på Elinette.dk og få mere inspiration på Womens Wear Group på Facebook.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.