Stenbiderrogn – den lækreste forret på 10 minutter!

Stenbiderrogn – den lækreste forret på 10 minutter!

 Stenbiderrogn

Så er det igen tid til stenbiderrogn, nordens kaviar og en rigtig forårsbebuder. Du behøver ikke mange minutters forberedelsestid for at servere én af de lækreste forretter. Lad gæsterne selv montere rognen ovenpå brødet sammen med creme fraiche og hakket rødløg og evt. lidt citron og dild.

Normalt serveres de friske stenbiderrogn med blinis eller ristet toast, som er den rigtige klassiske version. Her har jeg dog valgt en lidt alternativ udgave med ristet rugbrød.

Sådan gør du (4 personer)

Skyl ca. 200 gram rogn og lad den dryppe godt af.
Smag til med en lille smule salt og citron. Hvis du er i god tid, vil det være fint at lade rognen trække med saltet i et par timer.
Smag ca. 2 dl creme fraiche eller græsk yoghurt til med salt og peber.
Hak et lille rødløg fint.

Tip Prøv også stenbiderrognen ovenpå en halv avocado med creme fraiche og lidt klippet dild.

1 svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.