Mine beautyfavoritter til Black Friday

Mine beautyfavoritter til Black Friday

lookfantastic-black-friday1. Ciaté læbeprimer 2. Ciaté Triple Spohot Mascara 3. Filorga Scrub and Mask 4. Kérastase Nutritive shampoo og hårmaske 5. GHD glattejern i stor størrelse 6. Jurlique softening shower gel og body lotion.

På fredag går det løs med Black Friday hos Lookfantastic, og her har man – udover at få ekstra for julegavebudgettet – selvfølgelig også mulighed for at spare penge på sine egne skønhedsfavoritter.
I den anledning har jeg fået æren af at udvælge de produkter, som jeg personligt vil holde øje med. De er valgt helt fra hjertet, og jeg aner faktisk ikke, om de bliver sat ned på fredag. Men det vil jeg selvfølgelig tjekke ud. Jeg kommer med en opfølgning, så vi kan se, hvordan det går med dem – og måske finder jeg et par andre musthaves til gode priser på dagen.

***

Skønhedsfavorit nr. 1 – Ciaté Magic Pout Potion

ciate-magic-pout-primer
Produktet kan måske godt umiddelbart se lidt “ungt” ud, men det er altså en fantastisk primer til læberne. Den giver en fed fornemmelse, lidt hot lips, hvor den udfylder læberne og også giver en plumping effekt, så læberne syner en lille bitte smule større. Den bruges som base for læbestift eller lipgloss og er for mig blevet lidt af et must.
Normalprisen er 150 kr. her.

Skønhedsfavorit nr. 2 – Ciaté Triple Shot Mascara i sort

ciate-mascara

Vi er igen i det London-baserede mærke Ciaté, hvor jeg også er faldet for deres Triple Shot mascara, som er meget let at bruge, og slet ikke klumper lige meget, hvor meget du bygger op med dem. Den giver en god intensitet og fine adskilte vipper, der ikke klistrer sammen. Det bliver en fin “kost” med en hurtig indsats, og det er noget, jeg kan lide!
Normalprisen er 172 kr. her.

Skønhedsfavorit nr. 3 – Filorga Scrub & Mask

filogra-scrub-mask

Filorga er et af mine yndlings hudplejemærker, og deres champagnemaske Scrub & Mask er virkelig en life saver. Den smøres på huden, og så begynder den ellers at skumme op og perle på den lækreste måde. Når den fjernes, har huden fået et tydeligt boost. Det er sådan en maske, man bare bliver vild med at bruge.
Normalprisen er 352 kr. her.

Skønhedsfavorit nr. 4 – Kérastase Nutritivekerastase-nutritive

Jeg har genopdaget den gode gamle Bain Satin og hårmasken i serien Nutritive fra Kérastase. Når jeg ikke bruger silverserier, så elsker jeg at få det blødeste og stadig lette, totalt gennemplejede, hår med Nutritive. Serien er til tykt hår, der som mit virkelig har brug for meget pleje og kan suge meget.
Normalprisen for sættet er 310 kr. her.


Skønhedsfavorit nr. 5 – GHD V Gold Max Styler

ghd-glattejern-glat

Der er altså sket noget, siden jeg købte mit gamle GHD glattejern, og jeg drømmer om at blive opgraderet til et af de nye, som har både bedre plader, men også er designet til at give et mere professionelt salonlook. Til mit hår ville det også være skønt med denne her brede udgave, så jeg kan tage det i lige større portioner. Vi er i den dyre ende, men vi må jo se, om det bliver sat ned på fredag!
Normalprisen for glattejernet er 1285 kr. her.

Skønhedsfavorit nr. 6 – Jurlique Softening Shower Gel og Body Lotion

jurlique-softening-rose

Bodylotion er ikke dét, jeg normalt bruger mest af, men dem fra Jurlique kan jeg ikke stå for.  Jeg elsker deres produkter med roser, som dufter mildt og naturligt. Sæben er mild og opfriskende og cremen forsvinder hurtigt ind i huden uden at fedte.
De fri for bl.a. farve, parfume, parabener, sulfater, silcone og det er en god ting, når vi netop taler kropsprodukter, som jo bliver fordelt ud på en stor del af kroppens hudareal.
Normalprisen for 300 ml. shower gel er 168 kr. her.
Normalprisen for 300 ml. body lotion er 247 kr. her.

***

Jeg håber, du kan bruge inspirationen, hvis du skal forkæle dig selv eller andre med lækre skønhedsprodukter. For mig er det nogle super gode basisting, der bare holder og giver lækkerhed i hverdagen.
På fredag tager jeg et kig på Lookfantastic efter tips til de bedste beautykøb, og så håber jeg, at nogle af mine personlige favoritter er i blandt ♥

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.