Mine egne malerier

Mine egne malerier

Jeg har i mange år malet som en hobby, men på det seneste har det knebet med tiden. Med job, webshop, blog, træning, hus og have, kan det i øjeblikket være svært at få tid til alt det, jeg gerne vil. Men i weekenden fik jeg malet mit første maleri i omkring 1 år. Og et stort eet af slagsen – 1,2 x 1,5 meter.
Inspireret af en stor tom væg ved vores spisebord, var det bare om at komme ind i kampen.

maleri_abstrakt_moderne

Jeg maler altid abstrakt, og efterhånden mere og mere farverigt. Til gengæld kan jeg lide at male i alle størrelser fra helt små indrammede malerier på papir til de store lærreder, som her. Jeg maler i øvrigt altid med akryl.

Her er så det færdige resultat, som dog lige mangler en sølv svæveramme.

maleri_abstrakt_moderne_jeanette-hylleborg

Maleriet er helt klart en ting, som jeg rigtigt gerne vil gøre mere ved i fremtiden. Vi har ovenikøbet en høj kælder med godt lys og plads, som er perfekt til formålet. Jeg hører meget gerne din kommentar til, hvad du synes.

4 replies
 1. Seline
  Seline siger:

  Kære Jeanette

  Sælger du malerier? 🙂 Jeg mangler lige præcis et maleri i den størrelse og i de flotte farver og former.

  Vh Seline

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Seline,

   Tusind tak, det glæder mig at høre. Jeg får faktisk mange kommentarer for netop det maleri, som hænger hos os selv.
   Jeg sælger det gerne – eller laver noget lignende på bestilling.
   Du kan evt. skrive til mig på jhylleborg@yahoo.dk.

   Mange hilsner
   Jeanette

   Svar
 2. Lotte
  Lotte siger:

  Pragtfuld maleri. Får i den grad associationer til Asger Jorn. Virkelig godt gået, Jeanette – du har en potentiel køber her. Er du opmærksom på, at der er en stor kunstudstilling i Øksnehallen den første weekend i maj?

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Lotte,
   Tusind tak for din søde besked – det er noget, der varmer og giver mod til at fortsætte 🙂
   Det er sjovt, at jeg ofte hører den med associationen til Jorn – det er jo meget fornemt, og jeg elsker hans malerier.
   Mine er heldigvis i en anden prisklasse, og jeg skal nok lægge det på bloggen, når jeg har noget nyt til salg.

   Jeg er desværre ude at rejse første weekend i maj, ellers var jeg helt klart kommet. Tak for info.
   God dag og mange hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.