Mine hero stylingprodukter!

Mine hero stylingprodukter!

bedste-stylingprodukter

Der er ikke noget som en god hårdag – og til det, spiller gode stylingprodukter en stor rolle, i alt fald for mig. Jeg har et fyldigt hår med naturkrøller, der har tendens til tørhed, så det kan virkelig suge nogle gode fede produkter til sig. Til gengæld er alt, der stiver no-go for mig, på nær et lille pift hårlak en sjælden gang i mellem.

Jeg har samlet de produkter, som jeg rækker ud efter på hylden igen og igen lige for tiden – ikke på én gang, men alt efter behov, og om jeg styler eller lufttørrer håret. Om det er vådt eller trænger til en opfrisker. Jeg behøver nemlig slet ikke at vaske håret hver dag.

Du får også lige et billede af en typisk god hårdag for mig (synes jeg selv), hvor jeg ikke har gjort andet end at lufttørre, bruge stylingprodukter til at definere krøllerne, et par tag med min fantastiske GHD-krøllejern og så lidt Morrocanoil Shine. Sten er med på billedet – han har vist altid en god hårdag (på trods af et par hår, der stritter) – men sådan har mænd det jo ofte så nemt 🙂

gode-stylingprodukter

Første produkt på min hitliste for tiden er Aveda Smooth Infusion, som jeg bruger, når jeg styler håret med føntørrer. Den er med til at glatte og beskytte håret og gør føntørringen hurtigere. Samtidig giver den efterfølgende beskyttelse mod fugt, som er godt for en høstak som min!

aveda-smooth-infusion
Forrest ligger endnu et Aveda-produkt – et sandt lille mirakel, når det kommer til at samle spidserne og gøre dem sundere at se på.
Aveda Damage Remedy Split End Repair er en lille tube med 30 ml., og det er nogle halvdyre dråber, men der skal ikke ret meget til og effekten er skøn.

aveda-damage-remedy-split-end

Gode hårolier er et absolut must for mig. Mit hår kan suge meget, men de skal alligevel give masser af fugt uden at fedte. Der findes flere gode, og en del, som ikke gør så meget for mig, men i øjeblikket er det mest Intensive Hair Oil fra Sashajuan (får hos Matas) og Morrocanoil Blow Dry Concentrate, jeg foretrækker.
Jeg bruger dem begge lystigt i både tørt og vådt hår til at samle håret, pleje det og give det fugt og glans. Det gælder både, hvis det skal føntørres, men især, hvis det lufttørrer. Så kan jeg godt finde på at give det af nogle omgange, mens det tørrer og et mix af begge olier.
Morrocanoil olien er ekstra fugtgivende og god til mit hår, der har tendens til krus, mens olien fra Sashajuan er lidt mere moderat og let. sashajuan-intensive-hair-oilmorrocanoil-blow-dry-concentrate

Næste produkt, jeg vil fremhæve er Dry shampoo styling powder fra Bjørn Axén. Normalt er jeg ikke så vild med tørshampooer, som kan virke meget kraftige og kemiske, men denne her er overraskende let og behagelig og dufter godt. Tørshampooen kan bruge til at friske håret op mellem hårvaske, men også til at give volumen og tekstur.
Derudover har den en fornuftig pris på 140 kr. hos Matas.

bjorn-axen-toershampoo

Når, vi taler opfriskning, så er jeg altså ret vild med denne her Shine & Fragance Mist fra Londonmærket Percy & Reed (dem med de sjove og fine flasker).
Det er nu ikke, fordi den giver vildt meget duft, men den giver en meget let og ikke-fedtende hurtig opfriskning af håret og en fin glans – ud på dagen eller på andendagen (ja, tredjedagen for mit vedkommende også). Den fås hos Matas til 175 kr.

percy-reed-fragance-mist

Til sidst er vi henne i den allersidste finish. Når, jeg en sjælden gang bruger hårlak, så sværger jeg for tiden igen til Percy & Reed. For når det skal være, så skal det også virke – vel at mærke uden af blive tørt og alt for stift og unaturligt. Det kan denne her Extra Hold Hairspray. Og nå ja, hvem kan så ovenikøbet stå for flasken? Prisen er også ok, 130 kr. for en stor dåse hos Matas.
percy-reed-extra-hold

Til sidst, men absolut ikke mindst, er en KÆMPE favorit – Glimmer Shine fra Morrocanoil. Ikke, at der er glimmer i, men den plejer og giver den flotteste glans og finish, uden at fedte eller tynge håret. Den skal bruges rigtigt! Spray i håret og vent nogle minutter, mens du ikke roder med håret (overhovedet) – så sætter glansen sig uden at fedte håret, og det er noget, der virker. For mig er det toppen af poppen og absolut prikken over i’et.

morrocanoil-glimmer-shine

Som kom vi hele vejen rundt om mine top-styling produkter, som jeg bruger for tiden. Til pleje og beskyttelse af et hår som mit, der kræver meget fugt og olie, og ikke rigtigt har behov for volumenprodukter, men til gengæld skal have noget, der kan samle og definere.
Måske er der noget, du tænker rammer lige ned i et behov, du har – for gode hårprodukter er vi mange, der altid er på jagt efter ♥

Hurra for de gode hårdage!

Kærlig hilsen Jeanette

2 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.