Mine ønsker på Ønskeskyen

Mine ønsker på Ønskeskyen

I min familie er vi så småt ved at tage Ønskeskyen til os. Det er altså smart, at man kan dele sine ønskeseddel og få overblik over både sin egne og andres ønsker på nettet (og på mobilen). Jeg synes også, det er genialt, at andre kan reservere ønskerne – uden at man selv kan se det, selvfølgelig – så man undgår at få flere af den samme ting.

Her kan du se, hvad der indtil videre ligger på min ønskeseddel. Løbeudstyr, lidt beauty, en gryde og en ny kuffert til nogle dejlige rejser ♥ Måske kommer der et par gode bøger oveni.

oenskeskyen

 

Klik her for at gå til Ønskeskyen.dk.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.