Mode, stil – og foto shoot til magasinet IN

Mode, stil – og foto shoot til magasinet IN

Voksenlivsstil-jeanette-in

Et sneak peak – resten kommer i IN nr. 11

I dag har jeg haft den store fornøjelse at blive fotograferet og interviewet til modemagasinet IN (Nr. 11, der kommer i oktober). Det handler om at vise min stil, og selvom der både kom en stylist og en makeupartist – foruden en journalist og en fotograf – hjem til mig, så var det bestemt mit eget “rigtige” og ægte udtryk, der skulle frem.

Jeg glæder mig virkelig meget til at kunne vise resultatet frem, når IN nr. 11 kommer på gaden. Indtil da kan jeg selvfølgelig ikke rigtigt afsløre, hvad jeg har på – men jeg synes, det blev et super lækkert look med de lækreste højhælede ankelstøvler, lædernederdel og ditto top.

Jeg vil dog løfte sløret så meget, at jeg har en nederdel på fra Moliin, så er et mega hit. Både stylisten og mange andre, der ser den, vil meget gerne have fat i den. For du skal nemlig ikke vente til oktober, hvis du vil have fingre i den. Jeg har nogle få stykker på min egen webshop lige nu.

Moliin-skindnederdel-flaese

Det, som jeg egentlig også ville fortælle lidt om, er hvordan det er – i alt fald for mig – at blive spurgt ind omkring min stil, favorittøj og stilikoner. Det er faktisk rigtigt svært at sætte ord på. Måske fordi, jeg elsker tøj og god stil, men det er ikke hele mit liv. Det skal bare fungere – og fungere godt, naturligvis.

Da jeg blev spurgt, hvordan jeg vil beskrive min stil, kom jeg til at tænke på, at det for voksne kvinder nok ofte handler om at være aldersvarende, men også tidsvarende på samme tid. Jeg gør det selv ved at mikse elementer af enkelte klassiske stramme design med det mere moderne. Og så er jeg bare vild med ensfarvet tøj – især i sort, må jeg indrømme – hvor det er formen og ikke farven, der er det bærende.

Jeg har altid haft min egen stil, som jeg føler mig meget sikker omkring, og for at være helt ærlig har jeg svært ved at udpege enkle specifikke stilikoner. Min inspiration kommer alle steder fra – fra magasiner, veninder, blogs, fra gaden og tv. Jeg samler det op, jeg kan lide, og som klæder mig, og så er jeg egentlig ligeglad med, om det er noget flertallet går med. Det er vigtigt at turde være sin egen.

Og går jeg efter tøj i en god kvalitet – og derudover er det først og fremmest snittet, der tæller. Det handler simpelthen om at vælge det, der klæder ens figur og personlighed fremfor at hoppe på enhver trend. Den perfekte kjole eller jakke kan sagtens være +5 år gammel. Derfor oplever du heller ikke, at jeg skriver om mode, trends og nye køb hver anden dag. For mig er det en mere grundlæggende og holdbar ting, som man bygger op og vedligeholder med de helt rigtige basiskøb – og så lidt sjov og ballade ind imellem.

Du kan læse mere om det og finde en række gode råd i et tidligere indlæg, Voksen og smart – hvordan?

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.