Beautytip: Lange og holdbare vipper med fibermascara

Beautytip: Lange og holdbare vipper med fibermascara

fiberwig_mascara

Jeg har testet denne mascara, Fiberwig, som er nr. 1 mascara i Japan og tilhører den nye generation af vippeforlængende mascaraer. Udover, at den vitterlig giver lange vipper, har den den kæmpe fordel, at den er ekstremt holdbar. Fiberwig tåler både sved og tårer, den hverken drysser eller smitter af – du kan endda tage en lille lur uden at få pandaøjne. Og så fjernes den paradoksalt nok nemt bare med varmt vand.

Fiberwig er en såkaldt tube-mascara, og den har et højt indhold af både korte og lange nylonfibre, som fletter sammen og lægger sig – og forsegles – om vipperne. Derfor får du meget lange og flotte øjenvipper. Og jo mere du påfører, desto længere bliver de!
Det er derfor den ideelle mascara for dig, der kan lide at bygge dine vipper op og gerne vil arbejde lidt ekstra med din mascara for at få et intenst resultat.

fiberwig_anmeldelse-blog

Fiberwig klumper forbavsende lidt, når man tænker på, at den indeholder fibre. Den samler dog hårstråene, hvilket af og til kan gøre det nødvendigt at børste hårene lidt fra hinanden igen.

Når du tager den af igen – og det gøres let med varmt vand alene – skal du ikke blive nervøs for, at det er dine vipper, der falder af. Det er de forskellige længder fibre, du kan se.


Sådan bruger du Fiberwig

1. Sørg for at få masser af fiber på børsten. Fibrene ses tydeligt på børsten.
2. Påfør fibre både på over- og undersiden af de øverste vipper. Begynd evt. med at påføre fibrene ved hjælp af børstens spids, hvis du vil have et ekstra markant resultet.
3. Påfør også fibrene på spidserne af dine vipper.
4. Når fibrene er kommet på vipperne, børstes vipperne fra rod til spids, indtil du har opnået den ønskede længde.
5. For at få den optimale længde fyldes mere fiber på børsten mellem lagene.

 

Fiberwig mascara kan fås hos Matas til 189 kr.

 

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.